Jeg skriver det samme som jeg skrev i mail til dere for to uker siden uten å motta et svar:
De siste to nettene har jeg tilbrakt ved Scandic hotell Svolvær. Hotellet ligger i nydelige omgivelser, og hotellet i seg selv er veldig flott.
Dessverre er det flere mangler ved hotellet. Jeg bestilte for eksempel hotellrom med balkong til forrige natt. Da jeg ankom hotellet, hadde dere ikke det likevel. Vinduet var skittent, og det måtte jeg vaske selv. Flere lyspærer i gangene utenfor var gått, og noen av disse stod bare og blinket. På TV-en stod det at frokosten starter 07:00. Det tok jeg med i beregningene mtp. kjøring til ferge. Resepsjonisten sa derimot at frokosten starter 08:00 og meg streng beskjed om at det hadde jeg fått beskjed om ved innsjekk. Ikke akkurat hyggelig, og det ødela for mine fergeplaner. Brødet ved frokosten var gammelt. I tillegg lå det masse døde fluer i vinduet i frokostsalen (se bilde). En annen observasjon er at en tom pakke med sigaretter ble liggende oppå et søppelspann i resepsjonsområdet i minst 2 dager. Rart.
Jeg er ikke spesielt fin på det ettersom jeg har vært student de siste 6 årene, men man bør kunne forvente mer når man betaler 1500-1700 kr for hver natt.