Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 141
Vis tilbud
Booking.comUSD 142
Hotels.comUSD 141
ScandicHotels.comUSD 141
FindHotelUSD 141
eDreamsUSD 142
CheapTicketsUSD 141
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (706)
Filtrer anmeldelser
706 resultater
Vurdering fra reisende
166
257
171
71
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
166
257
171
71
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 706 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Da vi ankom vardet ikke parkeringsplass. Vi sjekket inn og fant rommet , der var det gjenglemte ting på badet som burde vært fjernet. Det var slått opp en ekstra seng på rommet. Den hadde vi ikke bedt om. Badet var ikke vasket skikkelig, svarte små hår rundt på veggene og rundt toalettet var det ikke vasket. Vi prøvde og å låne sykkler, men de var ødelagt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 495terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen 495terjeh,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Det er veldig leit å høre at renholdet ikke var blitt gjort ordentlig - slik skal det overhode ikke være, og det er veldig beklagelig. Jeg har tatt dette videre med vår husøkonom, slik at vi får tatt tak i dette med det samme! Vi beklager så mye.

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

Mvh,
Thea, Booking Leisure manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt to superiorrom med balkong. Gir et ekstra poeng for beliggenhet, utsikt fra balkong, gratis parkering, samt en hyggelig mannlig ansatt på kjøkkenet som hilser og snakker med folk. Det klages en del på renholdet, men det må være ganske håpløst å holde rent de gamle vegg til vegg teppene på rom som har det, samt i gangene. Syns renholdet var ok, men fikk ikke allergirom som jeg har registrert i profilen min, dette skjer nesten alltid hos Scandic, så må være noe med tilgangen til opplysninger som er vanskelig å få frem. Ringte på forhånd og spurte om det var vannkoker på rommet, noe eg fikk bekreftet at det var, men det var fjernet fra rommene fikk eg som svar i resepsjonen. Lå med balkongdøra åpen om natta, ingen støy. Det bør informeres om at en ikke kan benytte kontanter. Vi hadde en fin opplevelse der og kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ellen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Ellen,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. juli 2020

Fint sted men 2900 kr for et lusene rom mot parkeringsplass blir siste gang. Vi hadde hotell i Harstad Chois hotell i 3 netter med frokost som for alle dagene var billigere enn en natt i dette hotellet.
Generell sett er Scandic hotellene dyr, så min anbefaling er : Finn andre hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ch1232020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei Ch1232020,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!
Jeg har videresendt denne til nevnt avdeling, slik at dem kan ta tak i dette :-)

Ønsker deg en fin dag!

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Anbefaler å bo et annet sted. Svært dårlig renhold på rom, små rom ribbet for alt av ekstra saker, superiorrom med balkong er ikke verdt prisen. Svak service i resepsjonen. Helt håpløs parkering, selv om hotellet reklamerer med at den er gratis. Det hjelper ikke når det er alt for få plasser. Hotellet må bedre driften, og ikke oppføre seg sånn mot gjestene.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hei BirgitBr,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!
Det er synd å høre at oppholdet og produktet ikke levde opp til forventningene. Dårlig rengjøring skal overhode ikke oppstå - så vit at dette tar vi på alvor, og tar tak i dette med det samme. Samme gjelder servicen. Har videresendt denne til nevnte avdelinger.

Når det kommer til parkering har vi kun gratis parkering ved ledige plasser. Ved fult hotell vil plassene raskt bli tatt. Vi har derfor anbefalt parkeringen som er rett over broen fra oss, 1 minutts gange fra hotellet. Her betaler man bare mellom 10-20 NOK per døgn - vi har funnet ut at dette må være den beste løsningen ved mangel på parkeringsplasser på hotellet.

Vi beklager så mye for dette, og vit at vi tar det på alvor. Takk for at du gir oss beskjed!

Ønsker deg en fin dag!

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser