Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 254
Vis tilbud
Booking.comUSD 255
Hotels.comUSD 254
PricelineUSD 255
CheapTicketsUSD 254
Trip.comUSD 253
Orbitz.comUSD 254
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (688)
Filtrer anmeldelser
688 resultater
Vurdering fra reisende
162
254
166
69
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
162
254
166
69
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 688 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Fint hotell og fin beliggenhet. Når vi kom til hotellet møtte vi en grinete resepsjonist som nærmest himlet med øynene til oss når vi stilte spørsmål angående innsjekk og restaurant på hotellet. Hun så kun ned i PC-skjermen sin når vi snakket til henne, og hun var totalt uinteressert i å yte service og være hyggelig. Denne usmakelige oppførselen gjorde at meg og kjæresten min unngikk kontakt med de ansatte på hotellet.

Ellers var rommet rent og hyggelig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Z8248HNsarar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Z8248HNsarar,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Det er leit å høre at servicen blant vare ansatte ikke var bra, dette er veldig trist å høre - og slik skal det overhode ikke være. At gjestene våre skal føle seg godt tatt i mot er ekstremt viktig for oss.
Jeg har tatt dette videre med nevnt avdeling, slik at det blir tatt tak i dette med det samme! Takk for at du gir oss beskjed, og igjen: beklager så mye.

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Reist rundt omkring i hele Norge, og forsåvidt hele verden, men servicen man blir møtt med her tar kaka hva gjelder inkompetanse og kundevennlighet. Hårreisende lite hyggelig personalet i resepsjonen, som ser ut til at de hater jobben sin. Dette må bare bedres, hvis ikke taper hotellet mange kunder på sikt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, sanderaune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen sanderaune,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Det er leit å høre at servicen blant vare ansatte ikke var bra, dette er veldig trist å høre - og slik skal det overhode ikke være. At gjestene våre skal føle seg godt tatt i mot er ekstremt viktig for oss.
Jeg har tatt dette videre med nevnt avdeling, slik at det blir tatt tak i dette med det samme! Takk for at du gir oss beskjed, og igjen: beklager så mye.

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Da vi ankom vardet ikke parkeringsplass. Vi sjekket inn og fant rommet , der var det gjenglemte ting på badet som burde vært fjernet. Det var slått opp en ekstra seng på rommet. Den hadde vi ikke bedt om. Badet var ikke vasket skikkelig, svarte små hår rundt på veggene og rundt toalettet var det ikke vasket. Vi prøvde og å låne sykkler, men de var ødelagt.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 495terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen 495terjeh,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på! Det er veldig leit å høre at renholdet ikke var blitt gjort ordentlig - slik skal det overhode ikke være, og det er veldig beklagelig. Jeg har tatt dette videre med vår husøkonom, slik at vi får tatt tak i dette med det samme! Vi beklager så mye.

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

Mvh,
Thea, Booking Leisure manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt to superiorrom med balkong. Gir et ekstra poeng for beliggenhet, utsikt fra balkong, gratis parkering, samt en hyggelig mannlig ansatt på kjøkkenet som hilser og snakker med folk. Det klages en del på renholdet, men det må være ganske håpløst å holde rent de gamle vegg til vegg teppene på rom som har det, samt i gangene. Syns renholdet var ok, men fikk ikke allergirom som jeg har registrert i profilen min, dette skjer nesten alltid hos Scandic, så må være noe med tilgangen til opplysninger som er vanskelig å få frem. Ringte på forhånd og spurte om det var vannkoker på rommet, noe eg fikk bekreftet at det var, men det var fjernet fra rommene fikk eg som svar i resepsjonen. Lå med balkongdøra åpen om natta, ingen støy. Det bør informeres om at en ikke kan benytte kontanter. Vi hadde en fin opplevelse der og kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ellen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Ellen,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser