Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 149
Hotels.comUSD 149
ScandicHotels.comUSD 148
PricelineUSD 149
Trip.comUSD 157
HurbUSD 173
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (705)
Filtrer anmeldelser
705 resultater
Vurdering fra reisende
166
257
170
71
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
166
257
170
71
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 705 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2020

Gode senger og stort og fint rom med utsikt mot havsiden. God frokost. Eneste minus var teppebelagte gulv på rommet. Disse bør renoveres bort etter hvert..Fin on romslig dusj.Fin liten uteplass som man kunne nyt morgenkaffen med en svartbakk som tilskuer.Han satt å så hele tiden inn i matsalen mens vi spiste frokost:)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, AnneJ692
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei AnneJ692,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Mvh.
Thea, Booking Leisure manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Ligger midt i smørøye med utsikt til Svolvær geita og ut over havnen. Nydelige fotomotiver rett utenfor. Hotellet hadde to sykler som vi benyttet oss av til å komme oss på sightseeing rundt i byen, helt topp! Syklet bl.a ut på moloen hvor «fiskerkonen»- statuen står ved innseilingen til havnen, og hvor fiskehjellene står tett i tett. Flott frokost som kan nytes i nydelige omgivelser. Vi hadde rom med terrasse bygget over sjøen, helt magisk! Passelig stort rom, med TV og romslig bad.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 611lillianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei 611lillianb,

Takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Et trivelig og passe stort hotell i Svolvær. God service og behjelpelig personale. frokostene var meget bra. To sortes siller er bra for meg. Den var smakelig og det peneste frokostrom jeg har prøvd. Glass veranda ut mot havet. Vi betalte 1730 kr /natt for et superiorrum. Det er det minste superiorrum jeg har bodd i. Med balkong åt feil retning. Kun morgensol. En fin uteplass der man kan sitta i fint vær. Savnade 0,5 l fatøl.

Romtips: Be om å få et rom med keldssol.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Service
2  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Eva,


Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Hotellet har god beliggenhet, lett å finne frem. God frokostbuffet, middagen måtte vi ta ute da restauranten var stengt. Hyggelig personalet men renholdet kunne vært bedre. Gode senger men litt lite rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tonjehansen985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Tonje,


Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Det beste med hotellet er beliggenheten med flott utsikt samtidig som det et sentralt. Hadde en balkong med utsikt mot sjøen som var herlig på sommerkveldene. Flott frokostområde med utsikt og god mat. Hotellet fremstår ellers som litt gammelt og slitt. Trangt rom. Vinduet på rommet var skittent. Pluss for stor og gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TrailBlazer464488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen,


Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser