Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
TripadvisorUSD 146
Travelocity
Hotels.com
ScandicHotels.comUSD 146
Orbitz.com
eDreams
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (714)
Filtrer anmeldelser
714 resultater
Vurdering fra reisende
167
260
172
72
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
167
260
172
72
43
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 714 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på hotellet flere ganger fordi det ligger sentralt, flott utsikt, gratis parkering og flere av rommene har balkong, med utsikt til fjellene, sentrum og sjøen. Hva mer kan en ønske seg. Innvendig er det lunt og koselig med mange sittegrupper, der en kan se rett ut på sjøen.

Frokosten er variert og god, så det er ikke vanskelig å finne det en har lyst på. For turister som ikke har vært i Svolvær før, ville jeg anbefale rom med balkong og sjøutsikt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2020

Hei P1870UJtoms,

Takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag!

Mvh.
Thea, Booking Leisure manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020

Gode senger og stort og fint rom med utsikt mot havsiden. God frokost. Eneste minus var teppebelagte gulv på rommet. Disse bør renoveres bort etter hvert..Fin on romslig dusj.Fin liten uteplass som man kunne nyt morgenkaffen med en svartbakk som tilskuer.Han satt å så hele tiden inn i matsalen mens vi spiste frokost:)

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, AnneJ692
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei AnneJ692,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Mvh.
Thea, Booking Leisure manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Ligger midt i smørøye med utsikt til Svolvær geita og ut over havnen. Nydelige fotomotiver rett utenfor. Hotellet hadde to sykler som vi benyttet oss av til å komme oss på sightseeing rundt i byen, helt topp! Syklet bl.a ut på moloen hvor «fiskerkonen»- statuen står ved innseilingen til havnen, og hvor fiskehjellene står tett i tett. Flott frokost som kan nytes i nydelige omgivelser. Vi hadde rom med terrasse bygget over sjøen, helt magisk! Passelig stort rom, med TV og romslig bad.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 611lillianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei 611lillianb,

Takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Et trivelig og passe stort hotell i Svolvær. God service og behjelpelig personale. frokostene var meget bra. To sortes siller er bra for meg. Den var smakelig og det peneste frokostrom jeg har prøvd. Glass veranda ut mot havet. Vi betalte 1730 kr /natt for et superiorrum. Det er det minste superiorrum jeg har bodd i. Med balkong åt feil retning. Kun morgensol. En fin uteplass der man kan sitta i fint vær. Savnade 0,5 l fatøl.

Romtips: Be om å få et rom med keldssol.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Service
2  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Eva,


Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Hotellet har god beliggenhet, lett å finne frem. God frokostbuffet, middagen måtte vi ta ute da restauranten var stengt. Hyggelig personalet men renholdet kunne vært bedre. Gode senger men litt lite rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tonjehansen985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Tonje,


Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser