nehao
4,0 av 5 boblerAnmeldt 13. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Johan Svanberg, General ManagerScandic Svolvaer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. sep. 2020
Kjære nehaoo, takk for din tilbakemelding.

Så kult at dere ble fornøyd med oppholdet. Vi prøver til enhver tid å finne beste mulige løsning for våre gjester. Håper dere får anledning å besøke oss snart igjen.

Vennlig hilsen
0.3 km fra Scandic Svolvaer
0.1 km fra Scandic Svolvaer
Se flere hoteller i Svolvær
Anmeldt 9. september 2020

Flott beliggenhet, noe slitt, men veldig hyggelig betjening og god frokost. Greit med parkering og inn og utsjekking gikk veldig greit. Veldig fint med den vinterhagen, men denne kunne de gjort litt mer ut av. Mulig corona hadde noe å si. Stort sett veldig fornøyd.

1  Takk, TORE H
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2020

Hei Opel123,

Ønsker deg en fin dag!

mvh.
Thea, Booking Leisure Manager

Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd på hotellet flere ganger fordi det ligger sentralt, flott utsikt, gratis parkering og flere av rommene har balkong, med utsikt til fjellene, sentrum og sjøen. Hva mer kan en ønske seg. Innvendig er det lunt og koselig med mange sittegrupper, der en kan se rett ut på sjøen.

Frokosten er variert og god, så det er ikke vanskelig å finne det en har lyst på. For turister som ikke har vært i Svolvær før, ville jeg anbefale rom med balkong og sjøutsikt.

Takk, P1870UJtoms

Hei P1870UJtoms,

Takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag!

Thea, Booking Leisure manager

Anmeldt 18. august 2020

Gode senger og stort og fint rom med utsikt mot havsiden. God frokost. Eneste minus var teppebelagte gulv på rommet. Disse bør renoveres bort etter hvert..Fin on romslig dusj.Fin liten uteplass som man kunne nyt morgenkaffen med en svartbakk som tilskuer.Han satt å så hele tiden inn i matsalen mens vi spiste frokost:)

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
2  Takk, AnneJ692
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei AnneJ692,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Thea, Booking Leisure manager

Anmeldt 16. august 2020

Ligger midt i smørøye med utsikt til Svolvær geita og ut over havnen. Nydelige fotomotiver rett utenfor. Hotellet hadde to sykler som vi benyttet oss av til å komme oss på sightseeing rundt i byen, helt topp! Syklet bl.a ut på moloen hvor «fiskerkonen»- statuen står ved innseilingen til havnen, og hvor fiskehjellene står tett i tett. Flott frokost som kan nytes i nydelige omgivelser. Vi hadde rom med terrasse bygget over sjøen, helt magisk! Passelig stort rom, med TV og romslig bad.

Takk, 611lillianb
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hei 611lillianb,

Takk for hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Thea, Booking Leisure Manager

Anmeldt 12. august 2020

Et trivelig og passe stort hotell i Svolvær. God service og behjelpelig personale. frokostene var meget bra. To sortes siller er bra for meg. Den var smakelig og det peneste frokostrom jeg har prøvd. Glass veranda ut mot havet. Vi betalte 1730 kr /natt for et superiorrum. Det er det minste superiorrum jeg har bodd i. Med balkong åt feil retning. Kun morgensol. En fin uteplass der man kan sitta i fint vær. Savnade 0,5 l fatøl.

Romtips: Be om å få et rom med keldssol.
2  Takk, Eva S
Thea Gunnarsen, Sales på Scandic Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

God Morgen Eva,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag, og god helg!

mvh.
Thea, Booking leisure Manager