Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 193
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 193
Vis tilbud
Agoda.com
USD 176
Vis tilbud
Hotels.comUSD 193
ScandicHotels.comUSD 192
Trip.comUSD 270
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (752)
Filtrer anmeldelser
752 resultater
Vurdering fra reisende
176
270
180
79
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
270
180
79
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 752 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juli 2021

Veldig fin beliggenhet, med flott utsikt. Vi fikk et handicap-rom, gulvet var svært slitt med mange merker og så urent ut grunnet mørke merker i parketten. Det var tomt for shampoo på rommet og støvete rundt hårføneren. Frokosten var nydelig med svært godt utvalg. Selv om jeg hadde sjekket inn elektronisk i forkant gikk det tregt med innsjekk. Gikk veldig fint og raskt med utsjekk.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Pia Emilie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for fin tilbakemelding Pia Emilie K. Vi tar med oss kommentarene dine i vårt videre arbeid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021

Vi sjekket inn i den store sommervarmen for 1 natt. Rommet vi hadde fått hadde utsikt rett mot parkeringsplassen og hadde det ekstremt varmt. Vi snakket med resepsjonen og fikk byttet rom kostnadsfritt.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 82martinberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding 82martinberg :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, Daglig leder på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Hotellet er fint og moderne oppusset i fellesarealene, men gammeldagse, kjedelige og små rom. Pluss for liten veranda med stoler dom har både sol og utsikt inn mot «byen». Kort vei å gå til der ting skjer, og greit ned parkeringsplasser på utsida.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tina Solem-Henriksen, Sales på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2021

Hei 468rikker,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fin dag :-)

Mvh.
Thea, Back Office

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser