Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 152
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 148
Vis tilbud
Hotels.com
USD 148
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 148
TravelocityUSD 152
Trip.comUSD 154
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (750)
Filtrer anmeldelser
750 resultater
Vurdering fra reisende
176
270
179
78
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
270
179
78
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 750 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet har en fantastisk beliggenhet helt ute i sjøen.
Dette hjelper imidlertid lite når man får et rom mot parkeringsplassen.
Betjeningen ser ut til å mangle opplæring i kundebehandling.
De fremstår sure og lite imøtekommende.
Når jeg ankommer et hotell forventer jeg et Velkommen og et smil. Det var det ikke her.

Rommene er små og trange.
Badet holder 19. grader, ikke særlig behagelig.
Komfortabel seng og standard frokost.
Parkering koster kr 50.- pr døgn.

Romtips: Be om rom med havutsikt, får du ikke det så velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 968odda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for din tilbakemelding 968odda.
Jeg beklager at opplevelsen din hos oss ikke sto til forventingene. Vi tar med oss dine kommentarer i vårt videre arbeid.
Håper vi ses ved en annen anledning og at vi da innfrir til forventningene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Veldig bra:
- ligger sentralt, med fin utsikt
- fin spisesal, spesielt 2. etg
- blide og hyggelige ansatte

Bra:
- frokost
- renhold og smittevern
- seng
- buffet-middag

Ikke så bra
- rommene er trange og utdaterte, og deler av fellesarealene trenger en oppfrisking
- wifi er ustabilt
- personalet manglet opplæring

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding Odd Hennig D. Gode punkter som vi tar med oss videre i vårt videre arbeid og evaluering av årets sommersessong.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Beliggenhet og prisnivå skaper forventninger som dessverre ikke innfris. Hotellet er slitt, rommene helt ordinære, ingen kjøleskap/minibar på rommet. I første etasje ankommer man rommene gjennom en «kilometerlang» mørk og nedslitt korridor. Her må eierne snarest hoste opp og investere så det monner. No value for money. (Kan ikke si noe om restaurant eller frokost pga tidlig avreise).

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TangoLima63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for din tilbakemelding TangoLima63. Vi tar med oss kommentarene dine i vårt videre arbeid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser