En av de dårligste hotellene vi noen gang har besøkt. Det eneste positive er beliggenhet og frokost. Når vi sjekker inn er det ikke mye smil å få. Når vi går til rommet vi har fått tildelt er det ikke superior med balkong som vi har bestilt for over et halvt år siden. Når vi går tilbake til resepsjonen får vi bare beskjed om at dessverre så er hotellet overbooket, så de har ikke riktig rom ledig. Veldig spesielt at de ikke opplyser om det under innsjekk, men håper at kunden ikke oppdager det. Etter mye om og menn får vi lovnad om riktig rom dagen etter. Som kompensasjon for vi kveldsmat inkludert. Dagen etter og ny resepsjonist som ser spørrende ut når vi ber om nytt rom. Vi kan sjekke ut det vi har fått og håpe på noe bedre senere på dagen. Ingen lovnad. Heldigvis skjønte resepsjonisten at det ikke var det smarteste svaret så da ordner han faktisk et rom i riktig kategori. Vel inne på nytt rom måtte vi bare sette oss ned å le litt. Rommet var helt likt det forrige med unntak av en balsam og lotion dispenser på badet. Jo da det var balkong der, men den var så nedgriset av måkeskitt at den var direkte helsefarlig å bruke. Hadde nok ikke vært rengjort denne sommeren. Å kalle det superior rom er en dårlig vits. Den vakre spisesalen mot sjøen var så flekkete...En av de dårligste hotellene vi noen gang har besøkt. Det eneste positive er beliggenhet og frokost. Når vi sjekker inn er det ikke mye smil å få. Når vi går til rommet vi har fått tildelt er det ikke superior med balkong som vi har bestilt for over et halvt år siden. Når vi går tilbake til resepsjonen får vi bare beskjed om at dessverre så er hotellet overbooket, så de har ikke riktig rom ledig. Veldig spesielt at de ikke opplyser om det under innsjekk, men håper at kunden ikke oppdager det. Etter mye om og menn får vi lovnad om riktig rom dagen etter. Som kompensasjon for vi kveldsmat inkludert. Dagen etter og ny resepsjonist som ser spørrende ut når vi ber om nytt rom. Vi kan sjekke ut det vi har fått og håpe på noe bedre senere på dagen. Ingen lovnad. Heldigvis skjønte resepsjonisten at det ikke var det smarteste svaret så da ordner han faktisk et rom i riktig kategori. Vel inne på nytt rom måtte vi bare sette oss ned å le litt. Rommet var helt likt det forrige med unntak av en balsam og lotion dispenser på badet. Jo da det var balkong der, men den var så nedgriset av måkeskitt at den var direkte helsefarlig å bruke. Hadde nok ikke vært rengjort denne sommeren. Å kalle det superior rom er en dårlig vits. Den vakre spisesalen mot sjøen var så flekkete på gulv og stoler at det føltes ekkelt å sitte der. Et hyggelig og imøtekommende personale hadde kunnet hjulpet noe, men en så sur resepsjonist skal du lete lenge etter. Mulig det er hans personlighet, men da er ikke serviceyrket og Scandic sitt ansikt utad det rette stedet. Vi ble aldri møtt med et blikk, et smil, et «god morgen» eller «ha en fin dag» på de fem dagene vi var der. Vi kommer nok aldri igjen.Mer
Vis mindre