Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 177
Vis tilbud
Booking.comUSD 177
Hotels.comUSD 177
ScandicHotels.comUSD 177
PricelineUSD 177
TravelocityUSD 177
Trip.comUSD 177
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (751)
Filtrer anmeldelser
751 resultater
Vurdering fra reisende
176
270
179
79
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
176
270
179
79
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 751 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Et "slitent hotell" og et personale som så ut til å "mistrives" med at det kom gjester til hotellet - fikk ikke frem et smil i løpet av vårt 5 dagers opphold. Vi hadde oppgradert rommet til "Superior med balkong". Forskjellen på standard og superior rom var at du fikk gratis balsam og body lotion, samt at det var parkettgulv i stedet for vegg-til-vegg-teppe. Balkongen fristet ikke å benytte pga all skitten - både måkeskitt og annen skitt. I restauranten var det flekkete møbler og inventar. Neste opphold i Svolvær blir garantert på et annet hotell.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 789gryf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Jeg er lei meg for at du ikke hadde et trivelig opphold hos oss 789gryf. Vi tar med oss kommentarene dine i vårt videre arbeid.
Håper at du om en stund ønsker å bo hos oss igjen, og at du da ser en forbedring fra dette oppholdet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Veldig fint og koselig hotell! Vi bodde her en natt, og hadde rom med utsikt til Svolværgeita. Fint resepsjonsområde, og perfekt beliggenhet. Frokosten var helt fantastisk med et bredt utvalg. Parkering er ikke gratis, men koster 50kr. Det er også begrenset med parkeringsplasser, så du bør være tidlig ute om du skal ha plass.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Iselinii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, Daglig leder på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2021

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding Iselinii, håper vi ser deg igjen neste gang du skal til Lofoten.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet har en fantastisk beliggenhet helt ute i sjøen.
Dette hjelper imidlertid lite når man får et rom mot parkeringsplassen.
Betjeningen ser ut til å mangle opplæring i kundebehandling.
De fremstår sure og lite imøtekommende.
Når jeg ankommer et hotell forventer jeg et Velkommen og et smil. Det var det ikke her.

Rommene er små og trange.
Badet holder 19. grader, ikke særlig behagelig.
Komfortabel seng og standard frokost.
Parkering koster kr 50.- pr døgn.

Romtips: Be om rom med havutsikt, får du ikke det så velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 968odda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for din tilbakemelding 968odda.
Jeg beklager at opplevelsen din hos oss ikke sto til forventingene. Vi tar med oss dine kommentarer i vårt videre arbeid.
Håper vi ses ved en annen anledning og at vi da innfrir til forventningene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Veldig bra:
- ligger sentralt, med fin utsikt
- fin spisesal, spesielt 2. etg
- blide og hyggelige ansatte

Bra:
- frokost
- renhold og smittevern
- seng
- buffet-middag

Ikke så bra
- rommene er trange og utdaterte, og deler av fellesarealene trenger en oppfrisking
- wifi er ustabilt
- personalet manglet opplæring

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for god og konstruktiv tilbakemelding Odd Hennig D. Gode punkter som vi tar med oss videre i vårt videre arbeid og evaluering av årets sommersessong.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gunhild Laundal, General Manager på Scandic Svolvær, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser