Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 196
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
PricelineUSD 196
TravelocityUSD 196
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (50)
Filtrer anmeldelser
50 resultater
Vurdering fra reisende
35
9
4
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
9
4
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 50 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2021

Fantastisk flott hotell!!!! Vi var der i 5 netter. Alt var 100% - renhold, service, vennlighet, fasiliteter, fantastisk frokost, småretter på terrassen og middag, effektive og oppvakte servitører- ett stort maskineri som gikk på skinner. Godt utstyrt rom, stort og med nydlig utsikt over havet. Dette anbefales virkelig!!!!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ferieren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Glad for at dere er godt fornøyd med oppholdet hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Svolvær

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Vi stortrivdes på Thon hotel Svolvær. Vi bodde der flere dager, og hadde ett fantastisk opphold. Det var hyggelige folk som jobbet der, og rent og pent på rommet. Nydelig frokost Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Enits1385
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på oppholdet hos oss. Det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Svolvær

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi fikk valget mellom 2 forskjellige menyer. Vi valgte 5-retter. Fiskeretten og en av kjøttrettene ble servert samtidig, noe som gjorde at det ble kaldt før vi rakk å spise det. Hektisk stemning, servitørene virket usikre og uerfarne. De ryddet bort glassene, uten å tilby mer å drikke. Dette var mellom rett 4 og 5 på menyen. Vi kunne villig brukt noen hundrelapper til på påfyll og dessert om vi hadde blitt tilbudt det. Alt i alt en skuffende opplevelse på et så fint hotell.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anne Marit K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Takk for tilbakemelding på deres besøk i restauranten. Beklager at dette ikke ble den opplevelsen dere hadde forventet. Tilbakemeldingen er sendt videre til restaurantsjefen. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Svolvær

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Vi hadde booket 3 netter her og bestilt stor suite med utsikt. Det fikk vi men håpet å komme over 1 etasje slik jeg hadde bestilt og ønsket, De prøvde virkelig men alt var fullbooket så det ble 1 etasje og da ser du ikke fullt så mye men flott utsikt med panorama vinduer til båt innseilinger og hurtigruta rett utenfor vinduene. Fargene på møblene i suiten og hele hotellet var virkelig gjennomtenkt og speilet nordlyset. Brukt lokale kunstnere til å lage alle de flotte vasene som var over alt i hotellet med ville blomster i.Fru Thon som har stått for inredning/farger som kan sees! Kult og god smak Fru Thon!
Vi skulle ha middag der første kvelden noe som ble litt mislykket. Servitørene klarte ikke å ta vare på så mange gjester som de hadde den kvelden og vi ventet i over 30 min før noen kom til bordet vårt enda vi ble bedt om å komme 21.30 da travelt. Da vi fikk tak i hovmesteren begynte noe å skje og vi måtte ta smaksmenyen(flere retter) og var redd det skulle ta litt tid og sent allerede men da vartet de oss opp i bra tempo. De sa de var nye og nyåpnet så vi måtte tenke på det. Endte bra og vi var alle glade selv om det ble litt sent.
Men så kommer baren og servicen der som virkelig trenger forbedring ! Vi slet hver kveld med å få bestilt noe å drikke. Enten måtte vi ikke nærme oss baren og bli sittende til en bartender kom (som aldri kom) eller så sa de at vi måtte bestille i baren og ikke vente til en batender kom. Så en kveld fikk jeg han i resepsjonen til å hjelpe da vi gav opp prosjektet. Slik var det hver kveld. Så her trenger de opplæring. Koselig å sitte ute på bryggen å ta en drink i solen og litt levende musikk kom inn i mellom som er kult.
Resepsjons personalet var veldig imøtekommende og hjelpsomme med restauranter og turer. Veldig søte damer og menner!
Flott hotell og når personallet har fått mer trening blir det nok supert!
Kommer gjerne tilbake da!

Romtips: Velg rom med utsikt og gjerne høyt oppe. Oppgrader til større rom!
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Tusen takk for tilbakemelding. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Svolvær

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Familie på fire pluss en firbeint, vi er kjempefornøyde med hotellet. Flinke folk som jobber der og fantastisk god mat og service. Rommene er store, romslige og trivelige. Live musikk i baren var et pluss. Frokosten bugnet over av gode retter, men om jeg skal si en liten ting som var litt negativt var at det glutenfrie utvalget kunne vært hakket bedre. Var en del. Men kunne kanskje vært glutenfrie pannekaker eller vafler. Ellers er vi kjenpefornøyde.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 617mariak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Glad for at dere hadde et fint opphold hos oss. Vennlig hilsen Kari, Thon Hotel Svolvær

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser