Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 162
Fullt refunderbart før fre. 8. des.
Expedia.com
USD 162
Fullt refunderbart før søn. 10. des.
ZenHotels.com
USD 137
Hotels.comUSD 162
Priceline
Orbitz.comUSD 162
Se alle 9 tilbud
Anmeldt 7. september 2022 via mobile enheter

Oppholdet var perfekt allerede før vi ankom Svolvær! Utrolig god service/dialog med resepsjonen i forkant.

Nydelige rom. Rent og pent. Fantastisk frokost. Veldig, veldig fornøyd.

Satt på rommet og så på hurtigruten, kom nesten inn vinduet.

Anbefaler virkelig dette flotte hotellet med den nydelige atmosfæren.

Romtips: Litt trang på parkeringen om du kommer sent. Men masse parkering like borti gata. Ca 200,- pr døgn.
Takk, Tuttamor
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så bra du er fornøyd med oppholdet hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær

Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med oppholdet. Det startet bra med en hyggelig resepsjonist som var veldig engasjert i å forklare alt mulig. Rommet var nydelig med flott utsikt mot havet. Kjempegod frokost.
Vi kommer gjerne igjen hit. 😊

Takk, monab206
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Flott ganske nytt hotell med fantastisk frokost.
Fikk oppgradert rom,veldigt positivt.
Sentralt med gåavstand til det meste som feks Svolværgeita og Djelelporten. Anbefales å gå opp steintrappene for utsikten sin del.
Kommer helt klart tilbake.

Takk, 475sisselr

Anmeldt 5. juli 2022

Overnattet 3 netter her. Hyggelig og hjelpsom personale, rent og hyggelig i fellesarealer, nesten litt eksklusivt preg over hele hotellet. Fint å sitte både inne og ute, og været var så fint at vi kunne spise frokost ute og kose oss ute om kveldene. Rene og store rom, med nydelig utsikt over bla. Hurtigruten og Svolværsgeita. Tipp topp frokost med mye utvalg. Sentral beliggenhet. Vi gikk opp til Djevelporten fra hotellet via sentrum. Fint utgangspunkt for andre steder i Lofoten som bla. Reine, Gimsøy (midnattsol), Henningsvær og Ramberg. Anbefaler dette hotellet på det strekeste, og kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, KarenKleiven
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2022

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Flott hotell m perfekt utsikt mot havet.
Ligger i sentrum .
Blid og hyggelig personal.
Reint og store rom ,god seng og mange puter .
Kikkert stod klar ved vinduet .
Flott frokost med masse å velge mellom.
Veldig fornøyd med oppholdet og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, gretem2019
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake! Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær