Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juni 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær
Utrolig nytt flott hotell med flott beliggenhet og ypperlig service. Friske, flotte farger og følelsen av luksus preger hele hotellet. Sentral beliggenhet i forhold til alt. Gleder oss til neste gang da badstu og uteservering i sjøen er på plass.
Dato for oppholdet: mai 2023
Spør Trond I om Thon Hotel Svolvaer
Takk, Trond I
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så hyggelig at du hadde et fint opphold hos oss og likte hotellet. Vi gleder oss til badstuen er klar til bruk! Velkommen tilbake! Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et fantastisk flott hotell helt ute i havgapet . Stilig innredning og superhyggelig folk som jobbet der. Frokosten var utrolig flott med et stort utvalg. Rommet vi fikk vendte ut mot bryggen med super havutsikt. En perle. Fikk ikke tid til å teste ut badstu og treningsrom, men kommer gjerne tilbake og prøver ut dette en annen gang.
Dato for oppholdet: mai 2023
Spør Gro Mette Aune I om Thon Hotel Svolvaer
Takk, Gro Mette Aune I
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så hyggelig at du hadde et fint opphold hos oss! Velkommen tilbake! Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
En nytt og kjempeflott hotell! Fine store rom med deilige senger! Veldig service innstilte ansatte som hjelper gjerne til. Høydepunktet er nok frokosten! En av de beste hotell frokostene jeg har opplevd i Norge! Et utrolig godt utvalg, som er delikat satt frem. Hotellet ligger fint til også
Dato for oppholdet: mars 2023
Spør Voyager20717469343 om Thon Hotel Svolvaer
Takk, Voyager20717469343
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hyggelig å høre at du hadde det et fint opphold og likte frokosten vi serverer hver dag. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt nytt hotell i Svolvær. Nydelig rom, store vindu ( vi hadde utsikt mot veien, ikke den fineste utsikten men allikevel bra ) Frokostbuffeten var helt amazing. Så mye å velge i, god kaffe og gode stoler å hyggelig lokale og nyte maten i. Absolutt ett must å bo her.
Romtips: Det var parkeringsmuligheter for biler både med og uten strøm.
Dato for oppholdet: august 2022
Spør carntsen om Thon Hotel Svolvaer
Takk, carntsen
Kari Andreassen, Marketing på Thon Hotel Svolvaer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2023
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Glad for at du er fornøyd med oppholdet hos oss. Velkommen tilbake. Vennlig hilsen Thon Hotel Svolvær
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
En fullkommen opplevelse Thon Hotel Svolvær er en fryd og besøke. De ansatte er så serviceinnstilte og hyggelige. Rommene er rene og fine. Er du heldig bor du med utsikt mot sjøen og får du bruk for den geniale kikkerten som står på hvert rom. Frokosten må være den beste i Norge. Nydelig mat og service Det samme kan sies om både lunsj og middag også Den beste hotellopplevelsen jeg kan huske Gleder meg til å komme tilbake
Dato for oppholdet: januar 2023
Spør Leg0Lars om Thon Hotel Svolvaer