Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat, også glutenfritt!”
Anmeldelse av Sakura Lofoten

Sakura Lofoten
Vurdert som nr. 6 av 22 Restauranter i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Kusina og jeg droppet innom dette stedet for middag. Kusina spiste kylling sathai, som hun sa var veldig god. Jeg spiste spesialtilpasset glutenfri sushi samt edamamebønner. Begge deler var helt nydelig!
Superhyggelig lokale og veldig trivelig betjening.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 35 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021

Sakura setter en ny standard i Svolvær.
Helt nydelig mat, og servicen er noe av det beste vi har fått i Svolvær. De ansatte er behagelige og oppmerksomme, og ikke minst smilende. Det er ryddig og rent i restaurant, og toalettene er innbydende, velduftende og rene. Atmosfæren er rett og slett tipp topp - det er vanskelig og ikke trives her! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, eeengen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Utrolig hyggelig sted. God sushi og god service. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LyraL16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste hvis du er sulten, ønsker god sushi og hyggelig atmosfære. Personalet var behjelpelige med alle spørsmål om mat og drikke, hyggelig musikk og buffeten var variert og smakte fortreffelig!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, StianP60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Var her på en fredag og bestilte buffet. Helt perfekt sushi og godt utvalg. Prikken over i-en var personalet - god kunnskap om drikka og maten, og skikkelig hyggelige. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, J3843EEchristinah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sakura Lofoten, så også på

 

Har du vært i Sakura Lofoten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.