Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i et hyggelig og intimt miljø.”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 28. juli 2020

Lite lokale med få bord som er veldig koselig. Passe begrenset meny, med høy kvalitet på maten. Utmerket ,hyggelig og profesjonell service.Prisnivået i Svolvær er relativt høyt, så også her, men fornuftig vinliste Anbefales på det sterkeste, husk å bestille i god tid.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BardF_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (381)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3741 av 381 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Spiste en treretters med god vin til. Fantastisk mat, ypperlige råvarer og svært trivelig betjening som var faglært. Intimt, uformelt og svært hyggelige omgivelser og atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Carina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære. Anbefales på det sterkeste. Avslappet og gjennomført. God service. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Jørn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Kjempekoselig restaurant, med ypperlig service fra de ansatte. Maten var veldig god, og sjeldent store porsjoner. Skal du til Svolvær, anbefales denne restauranten på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kristint267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god sjalldyrtallerken. Hummer og kongekrabbe delt opp så den var lett å spise. God service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, travellinglighte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din