Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lokalmat fra Lofoten!”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Nydelig lokalmat fra Lofoten! Løvtynn carpaccio av hval smalte nydelig. Boknafisk med sprøstekt spekk og fantastisk hjemmelaget sennep. God tørrfisk med bacon og en deilig chablis til det hele. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, GMFH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (392)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 392 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, koselig vertskap og fint lokale! Kveita var veldig god, men boknafisken slo ikke helt an hos turistene. Dessertene var nydelige og anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, helenewean
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Jeg spiste tørrfisk med diverse grønnsaker som var ganske god. Mannen min spiste kokt torsk som ble servert med en diger bolle spekk og kokte poteter. Salt karamell til dessert var nydelig. Hadde håpet på noen flere alternativer i menyen. Det er lett å bli litt lei av fisk og hval etter noen dager i Lofoten. Hyggelig gammeldags lokale, men litt overdrevent at servitørene hadde på seg kostymer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TrailBlazer464488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten i juli 20. Bestilte skalldyrtallerken som svarte til våre høye forventninger! Medfølgende 1. Cru Chablis satt som et skudd til maten. Hyggelige og kompetente servitører bidro godt til det nydelige måltidet. Det gamle interiøret i restauranten ga et hjemmekoselig preg. Liten og intim restaurant med atmosfære! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, roara278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig restaurant. Skalldyrtallerekenen var god- men rotete anrettet. Veldig hyggelig betjening og alle var fornøyde med maten de kjøpe.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, annev503
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din