Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Intimt og hyggelig”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 11. august 2020

Vi var på restauranten 2 ganger. Første gangen spiste jeg en smakløs kveite, skuffende. Min mann spiste da boknafisk som var svært god. Andre gangen spiste vi derfor begge to boknafisk. Nydelig! God vinanbefaling.
Veldig hyggelig og hjemmekoselig atmosfære.
Det som trekker ned, er at vindu i restauranten står åpent til gårdsplassen og kloakk lukten siver inn. Lukter kloakk ved inngangsdøren også. Fra vinduene i restauranten ser vi rett på store søppelkasser.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marsdama69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (396)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 396 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig God mat og god service, samt utmerket vinutvalg. De mer tradisjonelle rettene var litt kjedelige.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TomFronthM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og så hyggelig og oppmerksom betjening. Et spisested på høyt nivå som alltid leverer og som er en sann fornøyelse å ha med venner.

Dato for besøk: august 2020
Takk, EirikMoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Nydelig lokalmat fra Lofoten! Løvtynn carpaccio av hval smalte nydelig. Boknafisk med sprøstekt spekk og fantastisk hjemmelaget sennep. God tørrfisk med bacon og en deilig chablis til det hele. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, GMFH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, koselig vertskap og fint lokale! Kveita var veldig god, men boknafisken slo ikke helt an hos turistene. Dessertene var nydelige og anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, helenewean
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din