Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kremet fisk og skalldyrsgryte”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 16. august 2020

Var på besøk på "Kjøkkenet" søndag 9 august sammen med min mann og 2 venner. Har vært her tidligere og vært fornøyd med maten, men denne gangen var det er stor nedtur. Bestilte Kremet fisk og skalldyrsgryte med hjemmelaget brød til. Vi fikk en suppe som ikke var varm med urensket reke og kreps i . Måtte bruke dessertskjeen å spise med. Fikk en skål med kokte poteter som tilbehør. Foretrekker at servitører er litt servicevennlig og kan litt norsk når de jobber i Norge. Skjerpings. Våre venner spiste torsketunge og tørrfisk - de var fornøyd med disse rettene

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 2020kunde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (399)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 399 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

God atmosfære, dyktig betjening som gjør sitt ypperste for at du skal trives. Nydelig fiskemiddag med smakfull vin og tilbehør. Delikat anrettet bord og mat, husk å bestille bord. Det er mange som ønsker å spise der, anbefales. Relativt rimelig sett i forhold til lignende plasser. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, bengtrlar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

En god resturant med flott meny. Dyrt men godt. Jeg spiste skalldyr tallerken. Den var meget bra. Med safran majonnes og brød til. Bra kvalitet på fisk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Vi var på restauranten 2 ganger. Første gangen spiste jeg en smakløs kveite, skuffende. Min mann spiste da boknafisk som var svært god. Andre gangen spiste vi derfor begge to boknafisk. Nydelig! God vinanbefaling.
Veldig hyggelig og hjemmekoselig atmosfære.
Det som trekker ned, er at vindu i restauranten står åpent til gårdsplassen og kloakk lukten siver inn. Lukter kloakk ved inngangsdøren også. Fra vinduene i restauranten ser vi rett på store søppelkasser.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marsdama69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Veldig God mat og god service, samt utmerket vinutvalg. De mer tradisjonelle rettene var litt kjedelige.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TomFronthM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din