“Middag”

Vurdert som nr. 2 av 27 Restauranter i Svolvær
Kjøkken: Sjømat
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Flott atmosfære,lite,intimt. Hval til forrett,boknafisk til middag,og salt karamell,hvit sjokolade til dessert. Fantastisk god mat,og veldig trivelig betjening,helt topp. Aldri besøk Svolvær uten å ha besøkt Kjøkkenet. Et minne for livet.

Takk, 458gretev

Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

For en utrolig koselig sted. Anbefales virkelig om man har pengbok til å gå hit. For prisklassen er høy, men verd det. Vi spiste boknafisk og biff og var veldig fornøyd. Fikk god anbefaling på vin som passet perfekt til maten. Masse mat fikk man også. Verd turen.

1  Takk, Goril-sv
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Nydelig lokale, svært hyggelig og kompetent betjening. Ikke stort å gjøre med utsikten til asfalt og parkering utenfor. Man får en fornemmelse av å være til stede i Karen Blixens roman om den franske kvinnen og kokken som serverte de herligste retter et sted nordpå. Store gode porsjoner. God kveite. Men hovedretten manglet «sting», var litt uinteressant. Burde sausen være gjort litt mer spennende og smakfull? Veldig god carpaccio av hval. Rett og slett nydelig. Og perfekt servert med det riktige og klassiske tilbehør av olivenolje, sitron og parmesan, uten annet tøys. En innertier!

Takk, AKUN05
Anmeldt 21. september 2020

Yppelig service. Det var en nydelig kveite som ble servert med jordskokkpure og champagnesaus. Rolige omgivelser.

Takk, Jan190444
Anmeldt 6. september 2020

Vi bodde på hotell på Lamholmen og det var praktisk å spise på Kjøkkenet. Et fantastisk rom fra gammel tid med en magisk ro og fred. Personalet var blide og hjelpsomme og maten var fantastisk god og i rikelig mengde. Vi hadde Tørrfisk og Boknafisk og begge deler var perfekt. Jeg ønsket et glass vin og servitøren spurte om jeg likte den kraftig eller mild og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det jeg fikk. De varmeste anbefalinger til Kjøkkenet

1  Takk, AnneKSB

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!