Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Veldig koselig sted, og et «must» når man er i Svolvær. Potet og purreløk suppa var sinnsykt god. Til forrett hadde vi kveite, og det er den beste vi har smakt, samt at champagnesausen var magisk. Servicen var supergod :) dette stedet anbefales på det varmeste og må bare prøves! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, solveigs576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 395 anmeldelser

Anmeldt 28. september 2020

Koselig lokale, hyggelig betjening og nydelig mat. Er du glad i fisk, bør du absolutt legge turen innom Kjøkkenet i Svolvær.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kirstenbirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Flott atmosfære,lite,intimt. Hval til forrett,boknafisk til middag,og salt karamell,hvit sjokolade til dessert. Fantastisk god mat,og veldig trivelig betjening,helt topp. Aldri besøk Svolvær uten å ha besøkt Kjøkkenet. Et minne for livet.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 458gretev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

For en utrolig koselig sted. Anbefales virkelig om man har pengbok til å gå hit. For prisklassen er høy, men verd det. Vi spiste boknafisk og biff og var veldig fornøyd. Fikk god anbefaling på vin som passet perfekt til maten. Masse mat fikk man også. Verd turen.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Nydelig lokale, svært hyggelig og kompetent betjening. Ikke stort å gjøre med utsikten til asfalt og parkering utenfor. Man får en fornemmelse av å være til stede i Karen Blixens roman om den franske kvinnen og kokken som serverte de herligste retter et sted nordpå. Store gode porsjoner. God kveite. Men hovedretten manglet «sting», var litt uinteressant. Burde sausen være gjort litt mer spennende og smakfull? Veldig god carpaccio av hval. Rett og slett nydelig. Og perfekt servert med det riktige og klassiske tilbehør av olivenolje, sitron og parmesan, uten annet tøys. En innertier!

Dato for besøk: september 2020
Takk, AKUN05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din