Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste matopplevelse på lenge”
Anmeldelse av Restaurant Kjøkkenet

Restaurant Kjøkkenet
Vurdert som nr. 1 av 21 Restauranter i Svolvær
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: En av Lofotens mest populære restauranter. Vi serverer lokal og tradisjonsrik mat i omgivelser det er lett å trives i. Følelsen av å komme tilbake til mors kjøkken gir den unike stemningen vi er kjent for. Vi sesongvarierer menyene våre etter tilgangen på råvarer, og vi etterstreber å benytte oss av lokale leverandører.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

En helt fantastisk opplevelse, god mat og god service. Vi er så heldig at vi fikk bord i morgen også.
Gleder oss masse. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for besøk: august 2021
Takk, SiriR15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oddrun G, Markedsføring på Restaurant Kjøkkenet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2021

Så hyggelig - tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (407)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 407 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021

Alle servitørene var imøtekommende med et smil! Og maten var fantastisk! Håpe alle som kommer på besøk til Svolvær, tar å ringe og bestiller seg et bord her! 10/10 på mat og service! Fantastisk besøk!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, kimandr_p2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oddrun G, Markedsføring på Restaurant Kjøkkenet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2021

Tusen takk for besøket og for at dere tok tid til å gi en tilbakemelding! Vi håper dere tar turen igjen hit snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021

Bestilte kveite med tilbehør. Det jeg fikk var meget godt og velsmakende. Servicen var upåklagelig så dette ble en veldig fin kveld.

Dato for besøk: august 2021
Takk, thorh356
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Magisk atmosfære, nydelig mat og utsøkt service. Etter vår mening, beste restaurant i Svolvær. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, geirvidarg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Da vi kom inn i lokalene var det som å komme 100 år tilbake i tid, skikkelig koselig.
Spiste 3 retter, alt var topp.
Et stort pluss var at det var mer enn nok fløtegratinerte poteter som kom i en stor bolle, sparte ikke på dette.
Perfekt biff.
Hyggelig kelnere, fin atmosfære.
Et sted å anbefale.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bj_rnrogerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Kjøkkenet, så også på

 

Har du vært i Restaurant Kjøkkenet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.