Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 158
PricelineUSD 158
Agoda.comUSD 158
TripadvisorUSD 158
ZenHotels.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (509)
Filtrer anmeldelser
509 resultater
Vurdering fra reisende
289
169
35
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
289
169
35
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 509 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020

Vi fikk rorbu nr 65, og både rorbu og beliggenhet var over enhver forventning! Superfresh og ren, beliggende på bryggekanten med stoler og bord ute. Godt utstyrt rorbu med 2 soverom og 2 bad. Smakfullt interiør og godt utstyrt i skap og skuffer. Oppvaskmaskin. Eneste som "mangler" må være en vaskemaskin, men det var hverken forventet eller forlangt.

Romtips: Sikkert mange bra rorbuer på Svinøya, men nr 63 og 65 er i alle fall veldig bra.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Hege Johanna S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Familien bodde på Svinøya rorbuer i fem dager, og hadde stedet som utgangspunkt for å oppleve Lofoten.

Rorbuen var romslig og i god stand. Den inneholdt alt vi trengte for et behagelig opphold, hvor vi lagde maten selv.

Rorbuene ligger veldig fint til, nær sjø og natur, men vi synes det var fint at det samtidig er kort vei til Svolvær og det «byen» har å varte opp med.

Kommer veldig gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ChristianM91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt verdt å få med seg! Interessant og fargerik fremstilling av lofotfiskeren og torskens betydning i historien. Burde vært pensum på skolen, og i alle fall pensum for de som tar turen ut til Lofoten!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, martinalexanderf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2020

Vi bodde i rorbu i 3 netter, god komfort, det er enkel senger.
Det var kjøkken, så det var enkelt å å lage seg frokost og middag hvis man ønsker det.
Kommer gjerne igjen! Vi besøkte også restauranten, kjempegod mat.

Dato for oppholdet: mars 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, fruhlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Vi leide ett 6 mannshus, det var bra standard, og plasseringen ga oss bra utsikt mot Svolvær-geita.. Som en familie med små barn, savnet vi muligheter for støvsuging av gulv, evt vasking. Men alt i alt, er vi godt fornøyd med opphold..

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ThomasPedersen82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser