Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 268
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
Agoda.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (543)
Filtrer anmeldelser
544 resultater
Vurdering fra reisende
309
177
38
14
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
309
177
38
14
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 544 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefine, nye rorbuer med alt du trenger.
Nydelig utsikt og fin kai/veranda for å tilbringe kveldene for å se nydelige solnedganger.
Rent og pent og god service. Vi fikk også mulighet til å få take away fra Fiskerestauranten Børsen og fikk en virkelig perfekt tørrfiskmiddag på kaia vår i solnedgang

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, HugoLloydU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Første opphold i Lofoten og vi ble positivt overrasket over hyttene, familiehytte med masse sengeplass og 2 soverom. Nye bad!

Sjekket inn i baren siden vi var litt seine, enkelt å finne hyttene.
Fikk bekreftet ved innsjekk i baren at restauranten var fullbooket alle dager under vårt opphold, hvis det er så stor pågang synes jeg de burde sendt ut mail i forkant og prioritert gjester fremfor arrangementer og ikke gjester ved hotellet midt i juli. Vi hadde tenkt å spise der 2 av 3 dager.

Siden vi sjekket inn i baren fikk vi heller ingen informasjon om aktiviteter hotellet tilbyr. Burde vært et skriv som lå på hytta som en «hyttebok» eller lignende.

Hadde vi visst om aktiviteter og booket restaurant på forhånd hadde vi brukt alle fasiliteter og ergo lagt igjen mere penger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, j_rnstjernec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde 3 fantastiske dager på Svinøya Rorbuer der vi bodde i Stabburet. Veldig hyggelig betjening og topp standard på hytta vi hadde. Svinøya er et fint utgangspunkt for både turer til Djevelporten, Svolværgeita og alle fantastiske severdigheter Lofoten har å by på.

Romtips: Stabburet hadde begrenset utsikt til sjøen, husk å be om rom med utsikt dersom dette ønskes.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 361andersf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Vi fikk rorbu nr 65, og både rorbu og beliggenhet var over enhver forventning! Superfresh og ren, beliggende på bryggekanten med stoler og bord ute. Godt utstyrt rorbu med 2 soverom og 2 bad. Smakfullt interiør og godt utstyrt i skap og skuffer. Oppvaskmaskin. Eneste som "mangler" må være en vaskemaskin, men det var hverken forventet eller forlangt.

Romtips: Sikkert mange bra rorbuer på Svinøya, men nr 63 og 65 er i alle fall veldig bra.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Hege Johanna S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Familien bodde på Svinøya rorbuer i fem dager, og hadde stedet som utgangspunkt for å oppleve Lofoten.

Rorbuen var romslig og i god stand. Den inneholdt alt vi trengte for et behagelig opphold, hvor vi lagde maten selv.

Rorbuene ligger veldig fint til, nær sjø og natur, men vi synes det var fint at det samtidig er kort vei til Svolvær og det «byen» har å varte opp med.

Kommer veldig gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, ChristianM91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser