Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Camilla J
Bodø, Norge
Anmeldelse av Lofoten Feriesenter
3,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.8 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 485
  • Booking.com
1.9 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 136
  • Hotels.com
2.0 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 026
  • Scandic Hotels
    kr 3 148
1.9 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 276
  • Booking.com
2.1 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Fast Hotel Svolvær - Midt i Svolvær, Lofoten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 914
  • StayForLong
2.0 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
kr 8 394
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 8 394
  • Hotels.com
1.9 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 6 476
2.0 km fra Lofoten Feriesenter
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 2 290
  • Hotels.com
2.2 km fra Lofoten Feriesenter
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 339
  • StayForLong
1.5 km fra Lofoten Feriesenter
Se flere hoteller i Svolvær
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Vurdering fra reisende
10
25
19
11
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
25
19
11
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 75 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Potte sur resepsjonist som forlangte 400,- for en telt plass til en familie på 4. Må være Norges stiveste pris for å bringe med egen bopel! Til den prisen forventer jeg at fasilitetene og sanitæranlegg er av god standard. Det var stusselig, skittent og vannet var kaldt uten justeringsmuligheter. skal du vaske klær koster det ekstra. Styr unna, det finnes bedre alternativer i nærheten til halve prisen der det i tillegg er trivelig å være.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ninabro84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Skuffet over renholdet i dusjene, både i dame og herregarderoben. Til tross for at vi betalte 150.- PER person, OG det er coronatid. I tillegg var det ikke nok jord å sette teltpluggene ned i, og etter midnatt kom det gjester til teltplassen med høy musikk og bråkte. Dessverre alt for høy teltplasspris for en såpass dårlig service og opplevelse av plassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ungturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Ligger nært sentrum (ca 3 km), så det var en stor fordel for oss da vi var her i forbindelse med festival i Svolvær. Helt greie sanitærforhold, men synes prisen var litt vel stiv i forhold til andre campinger.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annemaaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Stedet bærer preg av dårleg vedlikehold på bygninger. Det gror igjen rundt hytter og stier til sanitærbygninger, dårleg merka hvor man tømmer toalett for bobiler og vogner.
For bobiler/ vogner var de asfalt på oppstillingsplassen merka med nummer for hver plass, dette var meget bra. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ErnstL664
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Styr unna! Aldri opplevd dårligere service. Fortjener ikke den éne stjernen engang. Sa fra om at vannet var kaldt i dusjen, ble kalt løgner. Dusjen var skitten, sluken tett, luktet fælt. De maktet ikke rette opp i dette heller. Pakket sammen og fant en annen plass.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, trulso2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser