Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Makan”

Kringla Bakeri & Konditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Klokken er halv ett på formiddagen. Det ligger baguetter, ost og skinke hver for seg ved siden av disken, men ingen er smurt. Det er folk på jobb i tillegg til de som står i kassa, men ingen kan ta
seg bryet med å smøre. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, kjerstitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (176)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 176 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Helt ok traktekaffe og god is. Ble litt skuffet over at de ikke hadde begynt å serverte softis ennå. Det er st.hans!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 835wenches
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Farlig gode Winerbrød og god kaffe. Litt enkle omgivelser, men godt bakverk og hyggelige folk. Her kan man kose seg med kaffe og kaker uten å bli rana.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019

Bakeri midt i Svolvær,, romslige lokaler der du kan velge hva du vil ha på ferske bakevarer.
Dette stedet har også et godt utvalg i kaker og en god kopp kaffe til.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, IngarPedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019

Hyggelig og romslig bakeri/café med gost utvalg i lunsj og påsmurt, med noko attåt. Raust med pålegg på bagettene og variert kakedisk.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, IngridSk88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kringla Bakeri & Konditori, så også på

 

Har du vært i Kringla Bakeri & Konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din