Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok kaffe latte, men totalt sett en dårlig opplevelse”

Kringla Bakeri & Konditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ok kaffe latte, men totalt sett en dårlig opplevelse. Veldig skittent på gulvet, liten og uspennende salat i plastikkbeger til 100kr.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, nina_stavanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (177)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 177 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Frokost kunne virkelig vært deres greie med hoteller i byen som ikke serverer mat. Men da måtte de ha tatt noen grep både med antall betjening, meny og ikke minst betjening av kaffemaskinen. En person bak disken klarer ikke alene å håndtere en lang kø, lage mat og kaffe og rydde og vaske bord (desinfisere i korona-tider). Damen gjorde sitt beste og var blid og hyggelig.
Baguette og landgang smakte godt, horn likeså.
Kaffe latte var mer som cappuccino enn latte med melkeskum som fylte koppen isf. melk. Men med riktig opplæring så får de det vel til.
Sjarmerende at man ser rett inn i bakeriet, da skjønner man at det er ferskt.
Kringla har muligheten til å posisjonere seg som en frokostdestinasjon hvis de vil. Få på plass mer betjening, mer ferdig påsmurt, en barista, noen til å rydde og ikke minst, tydelige åpningstider, så blir dette glimrende!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BKAOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Klokken er halv ett på formiddagen. Det ligger baguetter, ost og skinke hver for seg ved siden av disken, men ingen er smurt. Det er folk på jobb i tillegg til de som står i kassa, men ingen kan ta
seg bryet med å smøre. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
4  Takk, kjerstitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Helt ok traktekaffe og god is. Ble litt skuffet over at de ikke hadde begynt å serverte softis ennå. Det er st.hans!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 835wenches
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Farlig gode Winerbrød og god kaffe. Litt enkle omgivelser, men godt bakverk og hyggelige folk. Her kan man kose seg med kaffe og kaker uten å bli rana.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Per741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kringla Bakeri & Konditori, så også på

 

Har du vært i Kringla Bakeri & Konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din