“Forferdelig opplevelse”

Kringla Bakeri & Konditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Svolvær
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Jeg har hørt mye godt om dette bakeriet og tok en tur sammen med familien, men det bke en trist opplevelse.

Skittent serveringslokale. Sur og gretten betjening. Ikke ett smil. Svært lite imøtekommende. Aldri har jeg vært i et bakeri med så dårlig utvalg. De ansatte var mer opptatt av å spise egenprodusert mat i smug. Jeg kommer ALDRI tilbake hit. Jeg kjøper heller mine bakervarer andre steder!

1  Takk, vikingstine

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

For det første: Dette er ikke et bakeri! Dette er en cafe. Har gjentatte ganger forsøkt kjøpe rundstykker, ostebriks, horn elller andre bakevarer. Det nekter de å selge. De selger kun ferdig smurte rundstykker, ostebriks og horn - som må spises i bakeriets lokaler. Helt utrolig!

For det andre: Betjeningen er direkte frekk. Himler med øynene og gir blaffen i kundene.

For det tredje: Når du møter opp 5 minutter etter åpningstid...da forventer du at disken er full av bakevarer...her var det nesten heøt tomt.

Veldig trist for dette var et flott bakeri når vi var her for 3 og 4 år siden. Nå virker det som om de gir helt blaffen...

Styr unna - STAY AWAY!

2  Takk, Norway_Fredrik
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi ønsket å kjøpe usmurte horn, men det gikk ikke an!!!! Vi spurte om de hadde noen andre rundstykker el, men «nei, det var vanskelig». Det var nesten tomt for bakevarer kl 9 om morgenen. Vi endte opp med å kjøpe horn med pålegg, og da jeg spurte om jeg kunne få på litt salat, rynket damen bak disken på nesen foran en stor boks med grønne blader (salat), og sa at det var ikke salat. Alt var vanskelig. Et bakeri som ikke har bakevarer til salgs! Følte oss ikke velkomne i det hele tatt. Var der for noen år siden og hadde da en mye mer positiv opplevelse. Nå var det en SKIKKELIG skuffelse.

2  Takk, berit38
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Søndagstrøtt betjening . Det var tre på jobb, ikke travelt, ei heller kø. Allikevel var alle bordene utenfor ikke ryddet av. Ba dem pent om å de kunne rydde bordet der vi satt. Blikket til ungdommen bak disken sa alt. Om hun var lei av jobben eller turistene , ikke vet jeg. Kanelboller var bra, kaffen ok. Nei, prøv heller kafeen lengre nede om du skal ha deg en kaffe og noe å bite i. Her er enormt forbedringspotensiale.

1  Takk, H2O40
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ok kaffe latte, men totalt sett en dårlig opplevelse. Veldig skittent på gulvet, liten og uspennende salat i plastikkbeger til 100kr.

Takk, nina_stavanger

Reisende som så på Kringla Bakeri & Konditori, så også på

Har du vært i Kringla Bakeri & Konditori? Del dine erfaringer!