Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stemningsfullt bakeri med deilig bakverk!”

Kringla Bakeri & Konditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Et slikt bakeri skulle alle ha hatt. Heldige innbyggere i Svolvær som har mulighet til å spise her jevnlig. Ekstra bra at alt som lages er nystekt og hjemmelaget. Det er også en av de første gangene jeg som allergiker har hatt mulighet til å kjøpe noe å spise på et slikt sted. Og baksten var veldig god! Kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Advisingleah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (181)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 181 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021

Veldig mye folk på sommeren, men utenom det har dette bakeriet ekstremt gode boller, drikke og varer. Alltid verdt et besøk til frokost eller lunsj.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Martin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Verdt et besøk. Gode bakvarer og god is, helt grei service. Innpåslitne måker , midt på torget. Som regel et par lokale som prater høyt og skrøner, artig plass

Dato for besøk: juli 2021
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2021 via mobile enheter

Magisk bakverk er nøkkelordet! Stedet ligger sentralt til og har de nydligste kaker, selv smakte jeg tidenes beste sukseeterte her! De øvrige i selskapet var også svært fornøyd! Kaffekvaliteten var midt på treet, men helt innafor for «Ola Nordmann». Lokalene kunne fått en oppussing for å gjøre det litt mer koslig å spise kake «inhouse»

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, GlobePilot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Jeg har hørt mye godt om dette bakeriet og tok en tur sammen med familien, men det bke en trist opplevelse.

Skittent serveringslokale. Sur og gretten betjening. Ikke ett smil. Svært lite imøtekommende. Aldri har jeg vært i et bakeri med så dårlig utvalg. De ansatte var mer opptatt av å spise egenprodusert mat i smug. Jeg kommer ALDRI tilbake hit. Jeg kjøper heller mine bakervarer andre steder!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, vikingstine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kringla Bakeri & Konditori, så også på

 

Har du vært i Kringla Bakeri & Konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.