“Grill i særklasse!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. november 2022 via mobile enheter

Sem pizza og grill vil jeg påstå er i særklasse her i Tønsberg regionen. Skal du ha pizza, kebab eller en skikkelig Hamburger er Sem pizza og grill stedet og reise til. Eieren gjør sitt beste for at nettopp du får en god opplevelse! Jeg personlig hadde egentlig sluttet å kjøpe Hamburger eller kebab i Norge grunnet at det ikke smaker lenger, det var slik fram til jeg besøkte Sem pizza og grill! Stedet har fått en ny fast kunde! Hvorfor gå over bekken etter vann...

Dato for besøk: november 2022
Takk, janarilda2022

Anmeldt 15. oktober 2022 via mobile enheter

Vi er 3 par som skulle bestille pizza en fredag kveld, men vi hadde et problemer for vi hadde tatt noe i glaset. Vi ringte inn og sporte om de kunde levere pizzaene til oss, men de drev ikke med det. Men etter en kort stund ringte eieren opp oss og han hadde ordnet med en som kunde bringe pizzaene til oss, SNAKKA om servise 👍👍👍 dess utom var pizzaen med tynn bunn og smakte nydelig 😍

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, 339kenneth_
Anmeldt 22. september 2022 via mobile enheter

Bestilte en pizza som skulle være hot, det var den not. Men den kom raskt og var rimelig og fornuftig priset . Hyggelig betjening

Dato for besøk: september 2022
Takk, alfmagne
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Svarte ikke til forventningene. Ved første besøk bestilte vi en pastarett, pastaen var overkokt og sausen smakløs. Andre gang bestilte vi pizza, bunnen var slapp og fyllet var smakløst (føltes litt som gammelt)

Dato for besøk: august 2022
Takk, AnneBusk
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Perfekt pizza rask servering hyggelig atmosfære og betjening. Store porsjoner. Synd de ikke har ekte italiensk ost som et valg. Rimelig.

Takk, 765edinp

Reisende som så på Fellini Pizza Og Grill Svolvær, så også på

Har du vært i Fellini Pizza Og Grill Svolvær? Del dine erfaringer!