“Super service og Meget god mat 👍😋”

Fellini Pizza Og Grill Svolvær
Vurdert som nr. 3 av 27 Restauranter i Svolvær
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. september 2024 via mobile enheter

Super service og antagelig den beste pizza i Lofoten? Vi hadde en meget god opplevelse her i 2019 og igjen nå i 2024 🤩 Svolvær spesial med ekstra jalapeño ble min favoritt 😋

Dato for besøk: august 2024
Takk, Ole Andreas R

Anmeldt 31. juli 2024 via mobile enheter

Spise Pizza her. Fikk raskt bord, veldig serviceinnstilte unge ansatte, med full kontroll og fokus på sine gjester. Ryddig, rent, og veldig god italiensk pizza.

Takk, Tour07475163307
Anmeldt 20. juli 2024 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 7 som var å spiste 2 kvelder på rad!
Supre folk som jobbet der og vi var all kjempefornøyd med maten vi fikk servert!
Biffer, pasta og pizza ble spist med et smil 😁

Anbefales

Takk, Steinar V
Anmeldt 14. juli 2024 via mobile enheter

Var en tur innom i fjor og ny tur nå. Like flott opplevelse nå som da. Fin beliggenhet, hyggelig betjening og strålende mat gjøre dette til en flott opplevelse

Takk, auroraguide1
Anmeldt 13. mai 2024

Hele familien var å spiste. Vi prøvde pizza, biffsnadder, kebab og kyllingsalat. Alle var strålende fornøyd med maten.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Svein Vidar N

Reisende som så på Fellini Pizza Og Grill Svolvær, så også på

Har du vært i Fellini Pizza Og Grill Svolvær? Del dine erfaringer!