Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 15:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dyktig guide

Vi fikk en engasjert og dyktig guide som gjorde turen ekstra spesiell. Trygg kjøring, interessant... les mer

Anmeldt 3 uker siden
875wenchee
,
Dubrovnik, Kroatia
Spektakulær havørn-/RIB-safari

Helt på sparket meldte vi oss på en RIB-tur og fikk en særdeles fin opplevelse. Det var en solrik... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Wengen-62
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 587 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (587)
Filtrer anmeldelser
587 resultater
Vurdering fra reisende
523
51
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
523
51
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
99104 av 587 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2018

Flott tur i fabntastisk og spektakulær natur. Guiden var engasjert, kunnskapsrik og imøtekommende. Vi fikk se flere havørn hente mat fra sjøen.
En utrolig minnerik opplevelsesdag. Prisen er overkommelig. Vil anbefale alle å kontakte Lofoten Explorer for en utrolig vakker tur

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, brandskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

For flott tur og quiding med deg lørdag !
Du er dyktig quide og fører.
Herlig opplevelse både for meg som er fra Svolvær og mine to venninner fra Oslo, som aldri har vært her før. De sa at dette var topp!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, tomsT5844ND
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Flott tur fantastisk natur og en suveren kunnskapsrik skipper/guide som tok oss ut og viste oss havørn og en flott Nord Norsk natur

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 36mortenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en utrolig fin tur med rib hvor vi så masse havørn! Sjåføren Arnfinn var engasjert og lokalkjent, noe vi satt stor pris på. Vil anbefale alle å dra på en slik tur når de er i Svolvær!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, fridarating
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Hyggelige unge menn som kjørte oss ut til Trollfjorden for ørnesafari. Godt tildekket i kjeledresser egnet for været dro vi i vei. Mannskapet på to hadde med seg fisk for å lokke til seg ørnene. Våre australske gjester fikk mange fine bilder av ørner sånn omtrent 15 tenker jeg. Flott natur opplevelse de satte stor pris på. Takk til guidenes gode informasjon

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, torunnf504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser