Herlig tur, overskyet vær. En god guide som lokket fram så mange ørn at vi ble helt overveldet av... les mer
Topp, god guide og bra tur. Guide har gode kunnskaper, utstyret er bra kvalitet på. Båtene er godt... les mer
Nettopp tilbake fra en fantastisk fin tur med Lofoten Explorer og med Gunnar som skipper. Fikk virkelig sett mange eksemplarer av havørna på nært hold og fantastiske bilder med tilbake. Og våre besøkende venner fikk en opplevelse for livet! Anbefales!
Takk for hyggelige tilbakemelding, og velkommen tilbake ved en senere anledning :)
Mvh
Lofoten Explorer
Gunnar
Flott tur i fabntastisk og spektakulær natur. Guiden var engasjert, kunnskapsrik og imøtekommende. Vi fikk se flere havørn hente mat fra sjøen.
En utrolig minnerik opplevelsesdag. Prisen er overkommelig. Vil anbefale alle å kontakte Lofoten Explorer for en utrolig vakker tur
For flott tur og quiding med deg lørdag !
Du er dyktig quide og fører.
Herlig opplevelse både for meg som er fra Svolvær og mine to venninner fra Oslo, som aldri har vært her før. De sa at dette var topp!
Flott tur fantastisk natur og en suveren kunnskapsrik skipper/guide som tok oss ut og viste oss havørn og en flott Nord Norsk natur
Vi hadde en utrolig fin tur med rib hvor vi så masse havørn! Sjåføren Arnfinn var engasjert og lokalkjent, noe vi satt stor pris på. Vil anbefale alle å dra på en slik tur når de er i Svolvær!
Hyggelige unge menn som kjørte oss ut til Trollfjorden for ørnesafari. Godt tildekket i kjeledresser egnet for været dro vi i vei. Mannskapet på to hadde med seg fisk for å lokke til seg ørnene. Våre australske gjester fikk mange fine bilder av ørner sånn omtrent 15 tenker jeg. Flott natur opplevelse de satte stor pris på. Takk til guidenes gode informasjon