Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 15:30
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Lofoten Explorer på
fra USD 103,51
Mer informasjon
Anmeldelser (504)
Filtrer anmeldelser
504 resultater
Vurdering fra reisende
450
44
5
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
450
44
5
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 504 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2018

Flott tur i fabntastisk og spektakulær natur. Guiden var engasjert, kunnskapsrik og imøtekommende. Vi fikk se flere havørn hente mat fra sjøen.
En utrolig minnerik opplevelsesdag. Prisen er overkommelig. Vil anbefale alle å kontakte Lofoten Explorer for en utrolig vakker tur

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, brandskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

For flott tur og quiding med deg lørdag !
Du er dyktig quide og fører.
Herlig opplevelse både for meg som er fra Svolvær og mine to venninner fra Oslo, som aldri har vært her før. De sa at dette var topp!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, tomsT5844ND
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Flott tur fantastisk natur og en suveren kunnskapsrik skipper/guide som tok oss ut og viste oss havørn og en flott Nord Norsk natur

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 36mortenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en utrolig fin tur med rib hvor vi så masse havørn! Sjåføren Arnfinn var engasjert og lokalkjent, noe vi satt stor pris på. Vil anbefale alle å dra på en slik tur når de er i Svolvær!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, fridarating
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Hyggelige unge menn som kjørte oss ut til Trollfjorden for ørnesafari. Godt tildekket i kjeledresser egnet for været dro vi i vei. Mannskapet på to hadde med seg fisk for å lokke til seg ørnene. Våre australske gjester fikk mange fine bilder av ørner sånn omtrent 15 tenker jeg. Flott natur opplevelse de satte stor pris på. Takk til guidenes gode informasjon

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, torunnf504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser