Fantastisk tur for å oppleve havørn på nært holdt. Veldig flink guide som også hadde inngående kjennskap til ulike steder på turen.
Så fornøyd! Mye bedre enn forventet. Kjempe fin natur og så utrolig mye ørn, både langt unna og på nært hold.
Fantastisk artig tur. Flott natur, flink guide og vi fikk se mange ørner. Skulle jeg ønsket meg noe mer så måtte det være at vi roterte på plassene. Jeg endte i midten bak og delte sete med en høy mann. Hadde bare utsikt litt til siden. Tipper opplevelsen var en annen for de som satt i front.
Vi hadde en super fin tur med barna våres! Veldig hyggelig kaptein som lærte oss masse om havørn og om forskjellig steder i Lofoten! Anbefales ☺️
Fikk oss en rundtur på rundt 60 minutter hvor vi så opptil flere havørner og fikk høre gamle historien om fiskedrift og beboelse før i tiden. Virkelig verdt hver en krone
Flott tur, kjempeflink og hyggelig guide. Gøy med masse havørn som vi fikk se på nært hold. Tydelig at ørnen ventet på oss da dette var første tur for dagen. Magisk!