Lagre

Ulike måter å oppleve Lofoten Explorer på
fra USD 114,68
Mer informasjon
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur, i strålende vær, med kjempehyggelig guide.
Jeg sendte en mail et par uker før, (som de svarte på veldig raskt) for å forhøre meg om dette var en tur for min far på 75. Han ønsket så å se havørn, men er litt skrall til bens. Dette skulle gå helt fint skrev de, og de fokuserte på natur, fugl og gode opplevelser.
Og de leverte! Min far hadde en uforglemmelig opplevelse og følte dette var så fint, selv om han ikke er båtvant eller stø til bens. Tusen takk for en uforglemmelig tur.
Mvh Hilde Christiansen.

Takk, Hilde A C
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

En flott tur for Ørnesafari. God informasjon om fjorden, stedet og om ørn. Hyggelig guide som tok oss med rundt

1  Takk, torunnhavre
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Dette er virkelig en opplevelse for seg selv. Hadde aldri trodd det skulle være mulig å komme så tett innpå ville havørner. Turen var veldig komfortabel å tur guiden var eksepsjonelt hyggelig å flink i det han gjorde.

Jeg drar aldri til Lofoten uten en av disse turene mer. Sterkt anbefalt!!

Takk, CaptainCork1
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig kjekt å møte havørn. Interessant å få med historier om llofotfiske. Trollfjorden var fantastisk flott.

Takk, ingunnsveiney
Anmeldt 7. august 2020

Flott tur til Trollfjorden. Vi fikk oppleve havørn på nært hold. Flink skipper med lokalkunnskap langs reiseruten.

Takk, leifinges2018