Kjempeflott båtturer!
Vi fikk se masse havørn. Nydelig natur rundt oss på alle kanter. En kjempe flink båtfører og guide. Topp opplevelse!
Kjempeflott båtturer!
For en opplevelse! Helt magisk. Mye flott natur å se, ubeskrivelige Trollfjorden og mange havørner. Faktisk ni i lufta over oss på vei inn igjen! Veldig dyktig og kunnskapsrik guide- takk til Rune
La ut fra Svolvær på flatt vann. Kapteinen på Riben garanterte havørn og han holdt hva han lovte. Med vingespenn på 2,5 meter kom de seilende og fanget fisk som ble kastet ut til dem. Gode muligheter til fotografering. En tur innom idylliske Trollfjorden før flere stopp med flere havørner. Et profesjonelt opplegg med Lofoten Explorer og en dyktig kaptein som informerte om områdene underveis. Jeg gir fem stjerner, og takk for en kjempeopplevelse.
Jonny Nordby
Larvik, Norge
Veldig, veldig bra. Helt fantastisk opplevelse å se havørn komme ned for å hente fisk, mange fine bilder.
Vi hadde en fantastisk tur, i strålende vær, med kjempehyggelig guide.
Jeg sendte en mail et par uker før, (som de svarte på veldig raskt) for å forhøre meg om dette var en tur for min far på 75. Han ønsket så å se havørn, men er litt skrall til bens. Dette skulle gå helt fint skrev de, og de fokuserte på natur, fugl og gode opplevelser.
Og de leverte! Min far hadde en uforglemmelig opplevelse og følte dette var så fint, selv om han ikke er båtvant eller stø til bens. Tusen takk for en uforglemmelig tur.
Mvh Hilde Christiansen.
En flott tur for Ørnesafari. God informasjon om fjorden, stedet og om ørn. Hyggelig guide som tok oss med rundt