Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 15:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dyktig guide

Vi fikk en engasjert og dyktig guide som gjorde turen ekstra spesiell. Trygg kjøring, interessant... les mer

Anmeldt 3 uker siden
875wenchee
,
Dubrovnik, Kroatia
Spektakulær havørn-/RIB-safari

Helt på sparket meldte vi oss på en RIB-tur og fikk en særdeles fin opplevelse. Det var en solrik... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Wengen-62
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 587 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (587)
Filtrer anmeldelser
587 resultater
Vurdering fra reisende
523
51
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
523
51
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 587 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021

Fantastisk tur Erfaren guide , sikker og profesjonell behandling av båt og passasjerer, nydelig vær

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Tulla21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Blikkstille Norskehavet i 24 gr var en opplevelse, krydret med masse masse ørn!!!! Fantastisk inn i Trollfjorden og turkist hav med kritthvite strender er jo bare magisk!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, LineCN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Dødsfet ørnesafari, 2 timer med RIB og mye ørn og endel gode historier, god guide, safe opplegg. Anbefales, Kjør på

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Flott tur inn til Trollfjorden. Spesielt spennende å se havørn både v Vestfjorden og i Trollfjorden. Spektakulært landskap

Takk, Helene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur! Gard var en super guide og sjåfør. Så mange havørn på nært hold, flott tur inn Trollfjorden. Totalt en flott opplevelse! Vi kommer gjerne igjen. Anbefales!!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Heidi P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser