Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 15:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk Rib tur og havørn safari til Trollfjord.

Fantastisk flott tur i opphold og litt sol. Sondre som var vår guide var bare helt fantastisk... les mer

Anmeldt 2 dager siden
gretak632
via mobile enheter
Dyktig guide

Vi fikk en engasjert og dyktig guide som gjorde turen ekstra spesiell. Trygg kjøring, interessant... les mer

Anmeldt 4 uker siden
875wenchee
,
Dubrovnik, Kroatia
Les alle 588 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (588)
Filtrer anmeldelser
588 resultater
Vurdering fra reisende
524
51
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
524
51
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 588 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2021

En fantastisk rib tur til Trollfjorden!! Utrolig rolig og tillitsfull skipper, med mye kunnskap. Følte oss trygge hele turen. Masse havørn på nært hold fikk vi også se. Kan virkelig anbefales!!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, TerjeL25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Det var en fantastisk opplevelse, både båtturen og naturopplevelsen. Vi hadde oppholdsvær og moderate bølger. Kapteinen fortalte litt underveis i forhold til historie og beboelse langs kysten der vi passerte. Høydepunktet var stopp der vi kunne se ørn på kloss hold. Vakre skapninger!

1  Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Fantastisk tur Erfaren guide , sikker og profesjonell behandling av båt og passasjerer, nydelig vær

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Tulla21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Blikkstille Norskehavet i 24 gr var en opplevelse, krydret med masse masse ørn!!!! Fantastisk inn i Trollfjorden og turkist hav med kritthvite strender er jo bare magisk!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, LineCN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Dødsfet ørnesafari, 2 timer med RIB og mye ørn og endel gode historier, god guide, safe opplegg. Anbefales, Kjør på

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser