Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 15:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk Rib tur og havørn safari til Trollfjord.

Fantastisk flott tur i opphold og litt sol. Sondre som var vår guide var bare helt fantastisk... les mer

Anmeldt i går
gretak632
via mobile enheter
Dyktig guide

Vi fikk en engasjert og dyktig guide som gjorde turen ekstra spesiell. Trygg kjøring, interessant... les mer

Anmeldt 4 uker siden
875wenchee
,
Dubrovnik, Kroatia
Les alle 588 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (588)
Filtrer anmeldelser
588 resultater
Vurdering fra reisende
524
51
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
524
51
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 588 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Alt var veldig bra og veldig bra guide.
Akkurat passe langt, vi hadde også topp vær.
Dette anbefales og synes prisen er ok

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Fredrik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Veldig fin tur. God informasjon om turen, men husk varme sko. Supert med flytedress, hansker og briller. Mange stopp underveis og forklaringer om steder og hvordan livet har vært. Guiden Alessandro var veldig hyggelig og snakket godt norsk. God skipper. Vi opplevde mange ørn, også som plukket fisken som ble kastet ut til dem. Mange små perler å se i tillegg til Trollfjorden.
Morsom båttur.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Flott opplevelse, hvor vi så minst 40 ørn totalt, og opp mot 15 ørn samtidig.
Positiv opplevelse med erfarne guide / båtfører.

Presiserer at dette ikke er noen "fartsfylt rib-opplevelse", for den båtvante, med en hastighet på rundt 30 knop.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Erik Frey O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Litt sur betjening og en del rot ved utlevering av dresser, briller og redningsvest.
Fantastisk god guide i Gunnar som fortalte historie og fakta. Hyggelig smilende guide. Opplevelsen med havørn og Trollfjorden var også fantastisk, og veldig kjekk for alle i familien.

1  Takk, thea6336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Fin naturopplevelse som anbefales! Alle i vårt følge, fra 15 til 55, hadde en fin tur, opplevde havørn på nært hold, fikk se Trollfjorden og fikk akkurat passe med guiding undervegs.

Takk, paal_2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser