Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:30 - 15:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dyktig guide

Vi fikk en engasjert og dyktig guide som gjorde turen ekstra spesiell. Trygg kjøring, interessant... les mer

Anmeldt 3 uker siden
875wenchee
,
Dubrovnik, Kroatia
Spektakulær havørn-/RIB-safari

Helt på sparket meldte vi oss på en RIB-tur og fikk en særdeles fin opplevelse. Det var en solrik... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Wengen-62
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 586 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 111,60
Mer informasjon
Anmeldelser (586)
Filtrer anmeldelser
586 resultater
Vurdering fra reisende
522
51
7
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
522
51
7
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 586 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Herlig tur med en flink guide. Tok seg ekstra god tid i områder med ørn og vi var heldige og Fikk se mange havørna! Turen anbefales

Takk, Hilde M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Alt var veldig bra og veldig bra guide.
Akkurat passe langt, vi hadde også topp vær.
Dette anbefales og synes prisen er ok

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Fredrik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Veldig fin tur. God informasjon om turen, men husk varme sko. Supert med flytedress, hansker og briller. Mange stopp underveis og forklaringer om steder og hvordan livet har vært. Guiden Alessandro var veldig hyggelig og snakket godt norsk. God skipper. Vi opplevde mange ørn, også som plukket fisken som ble kastet ut til dem. Mange små perler å se i tillegg til Trollfjorden.
Morsom båttur.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Flott opplevelse, hvor vi så minst 40 ørn totalt, og opp mot 15 ørn samtidig.
Positiv opplevelse med erfarne guide / båtfører.

Presiserer at dette ikke er noen "fartsfylt rib-opplevelse", for den båtvante, med en hastighet på rundt 30 knop.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Erik Frey O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Litt sur betjening og en del rot ved utlevering av dresser, briller og redningsvest.
Fantastisk god guide i Gunnar som fortalte historie og fakta. Hyggelig smilende guide. Opplevelsen med havørn og Trollfjorden var også fantastisk, og veldig kjekk for alle i familien.

1  Takk, thea6336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser