Trollfjord- og havørnsafaritur fra Svolaer
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Lofoten Explorer på
Anmeldt 10. juli 2022

Ørn, en fugl som sees helst på lang avstand der den flyter på vinden.
Her kom vi tett på dem, stupende ned for å ta fisk eller sirklende over oss.
Guider som var kunnskapsrike og som visste hvor ørnene var, og hørte dem der vi absolutt ikke kunne se.
To flotte unge ørner tidlig på turen, og en eldre majestetisk i Trollfjorden. Sistnevnte ville ikke komme ned, men vi så hvor stor han var og fikk fanget ham på kamera.
Masse ny kunnskap langs ruten og spesielt i Trollfjorden.
Været spilte ikke helt på lag med oss, men det kom heldigvis ikke før på siste del av turen.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Bente H
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk tur der havørn, havet, guiden og været spilte på lag! Anbefales på det sterkeste! Gode historier og severdigheter underveis.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, erikeL5193VG
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Dette må du få med deg i Svolvær. En flott tur som passer for alle. Vi så masse ørn og det var helt spektakulært. Kjempeflink guide.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Ambassador109167
Anmeldt 4. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse i flotte omgivelser, fikk se mye ørn på nært hold. Dyktig og trivelig guide. Turen anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: september 2021
Takk, KarinS1000
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk opplevelse! Arnstein var en veldig flink guide og han tok oss med på en opplevelse vi aldri vil glemme. Kan anbefale rib tur til trollfjorden på det sterkeste!

Takk, rehanatv