Veldig god service

Veldig god service fra skipper ombord. Han gav oss veldig god i formasjon om Svolvær, og tilpasset... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
Traveler26384372310
Bergen, Norge
Anbefales!!!

Anbefales på det sterkeste! Super tur, fikk mye stor fisk, trygg og hyggelig guide. Vi var 3 voksne... les mer

Anmeldt 11. juli 2021
mir465
Fredrikstad, Norge

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe bra fisketur med fantastisk guide. Anbefales på det sterkeste. Tok oss med til plasser med mye fisk

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, tormagneb
Anmeldt 13. juli 2019

Vi var fire stykker på tur med No problem sportsfishing. Vi fikk utdelt flytedresder og fiskeutstyr og kjørte ut på fjorden. Der fisket vi på mellom 100-150 meters dyp. Nigel Hearn var en strålende guide og hyggelig type. Han kom med gode tips og historier. Språket går stort sett på engelsk, men han kan navn på fisk og litt annet på norsk. En tur vi virkelig kan anbefale!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Idagl03
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Flott fisketur med god fangst og flink skipper som var god til å finne de riktige fiskeplassene. Flyttet plasser flere ganger, og det bet godt på hver nye plass! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Pål M
Anmeldt 2. mai 2018 via mobile enheter

Vi er usikker på om dette firma egentlig ønsker turister. Vår opplevelse var at det var mer stress at vi ville med ut på fiske enn en service de yter. Vi fikk et motorstopp, det er noe som kan skje-men måten dette skapte misnøye ikke hos oss, men hos skipperen var en ikke ok opplevelse. Vi fikk ikke noe opplæring, det var ikke særlig interesse for at vi skulle få fisk annet enn å stoppe der det var fisk og stemningen om bord var heller laber. Hvis man ikke vil ha turister om bord bør man ikke invitere de ut for å tjene penger på opplevelser. Velg en annen aktør!

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, baylinn
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Vi brukte no problem fishing for andre året. Anbefaler fisketur når man er i Svolvær. Dyktig guide som sto på for at vi skulle få fisk. Alt nødvendig utstyr følger med.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, olethomase2015