Flott tur inn til trollfjorden.

Anmeldt 14. august 2021
lillheidi91
Fantastisk og minnerik opplevelse

Anmeldt 2. juli 2021
t0rmih

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Svolvær
fra USD 117,79
Mer informasjon
Anmeldt 14. august 2021

Flott båt tur til trollfjorden! vi hadde med barn i alderen 2 og 5 år, som fikk både mate fugler og "styre" båten. Vi hadde flott vær, og fikk sett flere ørner på turen.
God fiskesuppe. Kunne vært litt lengre fisketid, men ellers alt I alt veldig bra 😃

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, lillheidi91
Anmeldt 2. juli 2021

Utorlig kult å kjøre RIB og ikke minst se ørnene og oppleve at de fløy over hodene våres. Der var en fantastisk opplevelse og et minne for livet. Anbefaler dette på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, t0rmih
Anmeldt 30. juni 2021 via mobile enheter

Herlig Havørnsafari - og fantastisk skjærgårdstur med ms Orca!
Avstikker fra Hurtigruten. Fantastisk og bunnsolid kunnskapsrik skipper som delte masse nyttig kunnskap om naturen og stedene vi var innom. Helt magisk å oppleve havørn på så nært hold og å få en så flott skjærgårdstur i vakte Lofoten! Tusen hjertelig takk! Hurtigruteturens desiderte høydepunkt!

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Agnustiur
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur til Trollfjorden.Flott crew og god guide.Herlig å nyte flott natur på ny båt som er stillegående.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ellensoyland
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe koselig tur med Bard. Meget hyggelig crew og kjempe servise.
Fikk en god forklaring / guidingen underveis
Meget behagelig med helt ny båt og med eldrift (silentcruice)
Takk for turen

Dato for opplevelse: juli 2020