Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Meget bra for overnatting for familie. Svært sentralt ift aktiviteter, mange gode restauranter og fotturer. Veldig god frokost og supert personale. Vi kommer definitivt til å bo her igjen når vi skal tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, chorgen
Oddrun Glad, Marketing på Anker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2021

Takk for at dere besøkte oss og for at dere tok tid til å skrive en fin review - velkommen tilbake

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Fine leiligheter med 2 soverom med tilhørende bad. Passer utmerket for familie og evt vennepar på tur. Grei standard men litt preg av 80 tallet. Kunne vært litt mer kjøkkenredskaper, men fikk til å lage 2 middager. Frokosten er bra og i tillegg inkludert. Omgivelsene er perfekte med nærhet til sentrum og spisesteder. Bra med parkering på området. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, askoft

Tusen takk - håper å se dere igjen hos oss

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Et helt fantastisk sted med ypperlig servise og flotte rorbuer helt i vannkanten. Badet rett fra brygga og det var benker og stoler så ikke noe og si på fasilitetene. Fikk elbillading hos nabohotellet Scandic.
Flott frokost hvor de hadde stor grad av forsiktighet jfr. korona
Betjeningen var hyggelig og hjelpsom så dette er et fantastisk overnattingssted. Skulle ønske vi hadde flere dager der men kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, 379_yvindh

Takk for besøket og finfin tilbakemelding - vi håper dere tar turen igjen snart :)

Anmeldt 4. november 2019

Meget god service fra resepsjonen. Fantastisk beliggenhet. God moderne rorbu. Trivelig leilighet med tekjøkken.

Dårlig avtrekk/luft på badet på aktuell leilighet medførte "sumplukt" ved ankomst. (Anbefaler å vurdere å innføre rutine med sjekk av sluken i dusjen som del av renhold...). Ekstra utlufting fra badet gjennom soverommet og vindu i soverommet er ikke hensiktsmessig. Slitte dusjdører der magneter ikke holdt tett ved lukking. Oppheng må justeres/byttes.

Romtips: Meget god beliggenhet i 1.etg med utgang til terrasse/kai med flott utsikt over fjorden. Sydvendt.
Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
Takk, Oddvar P

Takk for hyggelig besøk og tilbakemelding! Vi utbedrer kontinuerlig slitte deler og skjerper rutinene for rengjøringen

Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Takk for flotte dager i nydelig rorbu suite. Veldig god atmosfære og hyggelig og lun stil, og fantastisk utsikt!

Hyggelig personell og god frokost.

Hyggelig at det også er kaffe og te på rorbuene
Vi kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: september 2018