Oppholdet var generelt veldig bra, men jeg kan ikke sette vurderingen som "Svært bra" (4 stjerner) av flere grunner.
Vi overnattet i en Rorbu Suite. To soverom, med eget bad på hver av rommene. Dette var selvsagt en veldig positiv ting. Men – noe vi fant ut ganske tidlig, var at ingen av badene hadde nøkkel. Jeg vet ikke hvorfor, men dette er uansett minuspoeng.
På tekjøkkenet var det kaffe og te, veldig kjekt å ha om morgenen (eller kvelden), men lokket til muggen på kaffetrakteren var løst, og dette var litt irriterende. Det var også ikke helt rent i skapet hvor søppelboksen sto, og forressten – søppelboksen kunne gjerne vært litt større, men det går egentlig helt fint siden det var et tekjøkken.
Den inkluderte frokosten var veldig god. Dette er nok en av de sterke sidene til Anker Brygge. De hadde gode brød, med godt pålegg, som f.eks. eplemos. De hadde juice, melk, vann, vann med Sitron, te, og en kaffemaskin. Kaffemaskinen hadde til og med kakako! Men jeg tror jeg foretrekker caffè mocca. De hadde også en veldig god espresso. Men det som var litt kjipt, var at de hadde litt forskjellige typer kopper, og noen var litt små, og da rant det over når jeg skulle bære koppen til bordet. Dette gikk fint da, men det hadde vært finere om vi hadde sluppet det. Jeg hadde tefat under da, så det rant heldigvis ikke på gulvet.
Det var bra service på rommene. Vi fikk nye håndklær i løpet av dagen, og ny dorull også. Jeg tror de satte oppvaskmaskinen på også, så det var utrolig hyggelig at de gjorde det. Det var en veldig fin terasse utenfor rorbua, med benk og bord og greier.
Ellers var det en veldig grei opplevelse, og jeg vil anbefale det til alle, untatt de som må ha alt helt perfekt da (vet ikke om de egentlig finner noen plass å sove noen gang da). Selv om jeg ga "bare" 3 stjerner, så er det overhodet ikke en dårlig plass.