Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Restaurant Nihao

Restaurant Nihao
Vurdert som nr. 6 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 58
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Rause porsjoner og godt sammensatt meny. Passer bra for familier hvor man vi ha mye forskjellig å spise.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (238)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 238 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Vi savnet orientalsk mat etter mange dager på veien, og en full restaurant er et godt tegn. Bestilte derfor bord til kvelden og det var lurt. Ble tatt godt i mot til rett tid, og fikk menyene. Bestilte rekechips på deling pluss forrett, hovedrett og øl til begge. God oppfølging selv om det var fullt av gjester. Ventet kanskje 20 min på maten og det er imponerende kjapt. Maten kom i store porsjoner, og smakte veldig bra. Bedre enn på mange andre kina-restauranter vi har vært på. Glemte å bestille sterk mat men det var vår feil. Godt var det uansett. Dessertene så fristende ut men vi hadde dessverre ikke plass. Kommer vi tilbake til Svolvær så blir det et nytt besøk her. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, toreh456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Veldig god mat, hyggelige servitører og rask servering. Populært, så lurt å reservere i høysesong. Tommel opp

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Kristin_Risan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat. Vi valgte flere retter og noen litt sterkere enn andre. Perfekt. Masse mat. Topp service og glade servitører. Iskald drikke - nam!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, johnnyd552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat og god service. Rent og pent. Fin beliggenhet nede i havnen. Nøye med hygiene i disse koronatider. Pluss for å føre valgfri besøksliste for bruk til smittesporing ved eventuelt Covidsmitte. Friterte torsketunger og tørrfisk meget meget bra. Flott med lokale råvarer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bjornni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Nihao, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nihao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din