Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Noe av det beste jeg har spist.”
Anmeldelse av Restaurant Nihao

Restaurant Nihao
Vurdert som nr. 7 av 21 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 51
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Noe av det beste jeg har spist. Store porsjoner, trivelig personale.
Spiste frityrstekt lammeribbe
Ungene likte åsså maten, så fikk de gratis is etter maten første gang jeg anbefaler en resturant på tripadvisor, men denne føler jeg fortjener en

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, glennsH2438IN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 257 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Matten var veldig god å kom i store og gode porsjoner. Betjeningen var svært hyggelig å imøtekommene. Vi ble også spurt flere ganger om vi ønsker påfyll av ris, samt om maten var god. Samlet gjorde alt dette oppholde til en svært god opplevelse.

Jeg skal spise her flere ganger!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CaptainCork1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte. Kjempegod mat og store porsjoner. Vi var sultne, og det var supert at maten kom raskt. Her spiser vi gjerne igjen. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, berit38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Spiste velsmakende og mektig suppe med scampi, kamskjell og nudler. Hyggelig sted med god atmosfære og service.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TomFronthM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

God mat som vi fikk raskt etter bestilling. Vi bestilte klippfisk og hval ned kinesisk vri, noe som gir en smak vi nødvendigvis ikke er kjent med. Det var mørt kjøtt (som absolutt ikke er en selvfølge med hvalkjøtt) og tilbehør som klippfisk trenger for å få frem sin smak.
Litt slapp service etter hovedrett. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marsdama69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Nihao, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nihao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.