Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var ferdig oppvarmet.”
Anmeldelse av Restaurant Nihao

Restaurant Nihao
Vurdert som nr. 6 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 60
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Maten var ferdig oppvarmet. Fra vi bestilte ut fra alacartmeny til maten ble severt gikk det kun 5 minutter. Smakte dårlig og feil på regningen. Ikke bra!

Dato for besøk: september 2020
Takk, torarneh162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 240 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020

Kjempe god mat og drikke samt en besetning som var kjempe hyggelige. Absolutt verdt et besøk om man er i Svolvær

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 403adriane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Noe av det beste jeg har spist. Store porsjoner, trivelig personale.
Spiste frityrstekt lammeribbe
Ungene likte åsså maten, så fikk de gratis is etter maten første gang jeg anbefaler en resturant på tripadvisor, men denne føler jeg fortjener en

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, glennsH2438IN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Matten var veldig god å kom i store og gode porsjoner. Betjeningen var svært hyggelig å imøtekommene. Vi ble også spurt flere ganger om vi ønsker påfyll av ris, samt om maten var god. Samlet gjorde alt dette oppholde til en svært god opplevelse.

Jeg skal spise her flere ganger!!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, CaptainCork1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte. Kjempegod mat og store porsjoner. Vi var sultne, og det var supert at maten kom raskt. Her spiser vi gjerne igjen. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, berit38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Nihao, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nihao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din