Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat”
Anmeldelse av Restaurant Nihao

Restaurant Nihao
Vurdert som nr. 6 av 20 Restauranter i Svolvær
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 60
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. september 2020

Betjening hyggelig og imøtekommende men maten jeg fikk smakte ikke bra.
Hadde suppe til forrett som smakte som gammelt oppvaskevann. Har aldri smakt noe verre på resturang.
Hovedrett var helt greit men med lite smak.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arneokla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 240 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Smakene var gode, mye mat i en av porsjonene. Service var veldig bra, så absolutt en plass og prøve.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Maten var ferdig oppvarmet. Fra vi bestilte ut fra alacartmeny til maten ble severt gikk det kun 5 minutter. Smakte dårlig og feil på regningen. Ikke bra!

Dato for besøk: september 2020
Takk, torarneh162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020

Kjempe god mat og drikke samt en besetning som var kjempe hyggelige. Absolutt verdt et besøk om man er i Svolvær

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 403adriane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Noe av det beste jeg har spist. Store porsjoner, trivelig personale.
Spiste frityrstekt lammeribbe
Ungene likte åsså maten, så fikk de gratis is etter maten første gang jeg anbefaler en resturant på tripadvisor, men denne føler jeg fortjener en

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, glennsH2438IN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Nihao, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nihao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din