Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og bra service”
Anmeldelse av Restaurant Nihao

Restaurant Nihao
Vurdert som nr. 7 av 22 Restauranter i Svolvær
Prisklasse: USD 15 - USD 51
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Restauranten ligger på brygga i Svolvær. Vi gikk innom for å spise middag, fikk et bord ved vinduet og bestilte kylling shopsue. Maten fikk vi raskt og den var god. Kelneren yndet god service og spurte hvordan maten var etter en stund. Grunnen til at jeg trekker noe ned er at smaken ikke var helt etter vår gane. Ellers var det fint lokale og sentralt i Svolvær.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (254)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 254 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat til en hyggelig pris og en hyggelig atmosfære. Selv om det kanskje ikke er til Svolvær man reiser til for å spise asiatisk, så var dette en positiv opplevelse. Veldig service innstilt, og fikk mat veldig raskt, selv om restauranten var full.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kristoffer_2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig ansatte, rask betjening, og fint/ rent lokale. Kjempe god mat. Store deler av menyen kunne lages glutenfritt! Anbefales

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Lotta91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

God mat, store porsjoner og ok prisnivå (en sjeldenhet i Lofoten). Rask service og hyggelige ansatte. Vel verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TrineL1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Takk for fantastisk rask service, kjempegod mat og hyggelige ansatte. Kommer til å spise her neste gang jeg er i området.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, martineS7746UW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Nihao, så også på

 

Har du vært i Restaurant Nihao? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.