Endelig! Etter nesten to år i Lofoten får jeg servert en perfekt varm Irish Coffee 😜 servert av Agnete 👏🏼
Vi var 11 og bordet var bestilt i god tid og nydelig dekket! Ikke for mange retter å velge mellom, men kokken hadde gjort en god jobb. Prøv kveite på Anker brygge. God service gjør susen, men pass på at den varer måltidet ut.
Var her to ganger. Den ene gangen til lunsj spiste jeg fiskesuppe som var ganske god, men kanskje litt feit. Kom igjen på kvelden og lokalet var da stappfullt. Det var da svært vanskelig å få kontakt med servitørene, måtte nesten løpe etter dem. Spiste da en pizza som var ganske standard.
Grei plass om du skal drikke ei øl, forferdelig plass om du skal ete mat. Blanda service der nokon var veldig hyggelige og andre oppførte seg som om dei hata livet sitt og gjestene.
STÅR PÅ NETTSIDEN AT DET ER STENGT, dette stemmer ikke. De har prøvd å rette opp i dette tidligere.
Her kan du kan sitte inne, ute under tak med varmelamper eller ute ved kaia. Bestillte kremet fiskesuppe, nydelig!! Mye fisk samt reker i suppa. Fin atmosfære og bra service. Kommer gjerne igjen