Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet!!!”

Bryggebaren Anker Brygge AS
Vurdert som nr. 9 av 20 Restauranter i Svolvær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020

Da vi ankom fikk vi beskjed om å finne oss et bord og det skulle komme en og ta bestilling.... Vi ventet og ventet, men ingenting skjedde... Selv om betjeningen gikk rundt i lokalet. Til slutt gav vi opp og forlot og gikk til Fellini der vi møtte en hyggelig og serviceinnstilt betjening. Skuffet over Kjøkkenet og Anker Brygge. Greta og Svein.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Solgre20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (223)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 223 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Endelig! Etter nesten to år i Lofoten får jeg servert en perfekt varm Irish Coffee servert av Agnete

Dato for besøk: august 2020
Takk, torp169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Vi var 11 og bordet var bestilt i god tid og nydelig dekket! Ikke for mange retter å velge mellom, men kokken hadde gjort en god jobb. Prøv kveite på Anker brygge. God service gjør susen, men pass på at den varer måltidet ut.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var her to ganger. Den ene gangen til lunsj spiste jeg fiskesuppe som var ganske god, men kanskje litt feit. Kom igjen på kvelden og lokalet var da stappfullt. Det var da svært vanskelig å få kontakt med servitørene, måtte nesten løpe etter dem. Spiste da en pizza som var ganske standard.

Dato for besøk: august 2020
Takk, TrailBlazer464488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Grei plass om du skal drikke ei øl, forferdelig plass om du skal ete mat. Blanda service der nokon var veldig hyggelige og andre oppførte seg som om dei hata livet sitt og gjestene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Lasse M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggebaren Anker Brygge AS, så også på

 

Har du vært i Bryggebaren Anker Brygge AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din