Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted med dårlige drinker”
Anmeldelse av Anker Brygge AS

Anker Brygge AS
Vurdert som nr. 9 av 22 Restauranter i Svolvær
Beskrivelse: Overnatting i tradisjonelle rorbuer, Restaurant Kjøkkenet og Bryggebar med seter inne og ute på kaikanten, sommergrill og karaoke hver onsdag.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Overnatting i tradisjonelle rorbuer, Restaurant Kjøkkenet og Bryggebar med seter inne og ute på kaikanten, sommergrill og karaoke hver onsdag.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Var her ifbm guttetur og det er et koselig sted. Live musikk og varmelamper på uteservering. Hyggelig betjening men dårlige drinker! Skjerpings!

Dato for besøk: august 2020
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (255)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 255 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Anker er en sikker vinner for en liten pubaften men også for god mat, kommer du hit en Onsdag MÅ du oppleve karaoken, den blir legendarisk!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 879sanderl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020

Da vi ankom fikk vi beskjed om å finne oss et bord og det skulle komme en og ta bestilling.... Vi ventet og ventet, men ingenting skjedde... Selv om betjeningen gikk rundt i lokalet. Til slutt gav vi opp og forlot og gikk til Fellini der vi møtte en hyggelig og serviceinnstilt betjening. Skuffet over Kjøkkenet og Anker Brygge. Greta og Svein.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Solgre20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Endelig! Etter nesten to år i Lofoten får jeg servert en perfekt varm Irish Coffee 😜 servert av Agnete 👏🏼

Dato for besøk: august 2020
Takk, torp169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020

Vi var 11 og bordet var bestilt i god tid og nydelig dekket! Ikke for mange retter å velge mellom, men kokken hadde gjort en god jobb. Prøv kveite på Anker brygge. God service gjør susen, men pass på at den varer måltidet ut.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, may s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Anker Brygge AS, så også på

 

Har du vært i Anker Brygge AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.